The Sun'ın haberine göre; inançlı olmayanlardansa kendini muhafazar olarak nitelendirilen insanlar daha iyi cinsel birliktelikler yaşıyor. Detaylar içeriğimizde...👇
The Sun'ın haberine göre; inançlı olmayanlardansa kendini muhafazar olarak nitelendirilen insanlar daha iyi cinsel birliktelikler yaşıyor. Detaylar içeriğimizde...👇
Yani birbirilerini daha az gören çiftlerin cinsel hayatı, diğerlerine göre çok daha iyi.
Yani bu durum kişilerin genel olarak cinsel yaşamlarından daha mutlu olmalarına neden oluyor.
Ayrıca Journal of Sex Research’de yayınlanan çalışmada, daha eğitimli yetişkinlerin daha az niteliklilere kıyasla daha az cinsel birliktelikte bulunduğu ve daha düşük memnuniyete sahip olduğunu ortaya çıktı.
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Haydi yorumlara!
E dün cami avlusunda yiyişen dedeleri gördük haklısınız 😂
şu yorumlara bakın ve objektif olun nefret söylemi değil mi bunlar ne kadar boş beleş insancık var ülkemizde bunlar kendilerini bir halt zannediyorlar ama b.k kadar faydaları yok bunların ülkemize.
yapılan araştırma ve muhafakaz denen kesim Protestan Hristiyan kesim ama neyse ya iki saat açıklama yapmayı düşünüyordum da sonra vazgeçtim sonuçta kimse neyden bahsettiğimi pek anlamayacak gibi.