Bilgiye Erişim Seçim Vaadinde: İYİ Parti 25 Haziran'da Wikipedia Engelini Kaldıracağını Açıkladı

'Özgür Ansiklopedi' sloganı ile bilgi paylaşan internet ansiklopedisi Wikipedia 2017 yılında erişime engellenmişti. Siteye konulan yasak hâlâ kaldırılmadı. İYİ Parti de 24 Haziran'da yapılacak seçimlerden hemen bir gün sonra Wikipedia'yı açma sözü verdi.

İnternet ansiklopedisi son olarak geçtiğimiz ay bir kampanya başlatmış ve 'sizi özledik' demişti.

'Sizinle Bilgi Paylaşmayı Özledik' Diyen Wikipedia'dan Kampanya: #WeMissTurkey

Ansiklopedinin engeli bugün ise seçim vaatleri arasına girdi.

İYİ Parti, Twitter hesabından 25 Haziran'ı 'Wikipedia açılışı' olarak duyurdu.

Twitter'dan yapılan o paylaşım: 'Tüm halkımız davetlidir.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
30.04.2018

Anasını satayım özgürce erişebilme hakkımız seçim vaadi olmuş daha ne diyeyim ?

30.04.2018

İyi parti oy isteyeceği kitleyi biliyor gençten okuyandan aklı başında insandan oy bekliyor 2023 röröre diyen faydadan değil dolayısıyla fikir olarak ters olsada insanların dikkati çekiyor sempati kazanıyor helal olsun inşallah memleket İyi olacak.

30.04.2018

Ülkede yıllardır ana muhalefetin olmadığının belgesi. mhp zaten akp gibi cia mit tarafindan yönetiliyor onların varoluş sebepleri aynı BOP'a hizmet etmek. Chp'yi de birileri pasifize etti onlar da akp zorbalığına boyun eğdiler sustular. Bir Atatürkçü olarak beni bile soğuttular. şimdi tek umut iyi parti veya x bir parti sadece akp döneminde şikayet ettiğiniz her şey kaldırılacak, yasaklanan özlediğiniz her şey geri gelecek diyerek her maddeyi tek tek açıklasalar bile iktidar olurlar.

30.04.2018

Örnek: * Ohal'i kaldıracağız, başkanlığı kaldıracağız parlementer sisteme devam edeceğiz, tek adam rejimine diktatörlüğe padişahlığa geçmeyeceğiz. * Suriye iran rusya ırak ile bölgede anlaşma sağlayıp suriye'deki savaşı bitirip, bölgeyi tüm örgütlerden temizlenecek, huzurlu ortam sağlandıktan sonra tüm suriyelileri evlerine göndereceğiz. * ‎Akp döneminde mecliste araştırılmasına izin verilmeyen üstü kapanan onlarca önemli konuyu açıklığa kavuşturacağız. * ‎Yolsuzluğu rüşveti torpili bitireceğiz. * ‎Vergileri adil normlara çekecegiz.

TÜM YORUMLARI OKU (77)