Bilgisayar Tamiri Alanında Yerinde Servis İmkanı Sağlayan TKA Bilişim'in Avantajlarına Bakalım!

Bilgisayarlar, hayatımızın büyük bir parçası. Öyle ki tüm işlemlerimiz, tüm verilerimiz kayıt altında. Zaman zaman bazı aksaklıklardan dolayı bilgisayarlar hata verebiliyor. Bilgisayarda çıkan sorunları hemen çözüme kavuşturmak adına bilgisayar tamiri için araştırmalar yapılıyor. Bilgisayarınızı ve gerekli olan tüm cihazları taşımadan ve yorulmadan olduğunuz yerden tek bir tuşla bilgisayarınızı yaptırabilirsiniz. Yerinde servis hizmetleri bulunduğunuz konuma gelerek bilgisayarınızı onaracak ve size kusursuz bir hizmet verecektir. Bu servis hizmeti, uzman personelin BT ekipmanlarıyla ilgili sorunları teşhis etmek ve onarmak için şirketinizi ya da evinizi ziyaret ettiği bir hizmettir.

Bilgisayarınız bozulduğunda onarım talebinde bulunmanın birden çok yolu vardır. İlk olarak, bilgisayarınızı nereden satın aldıysanız oraya gidip bilgisayarınızı teslim etmek ve onarım talep etmek. İkincisi ise yerinde servis hizmetleri yönteminden faydalanmak. Masaüstü veya diğer bileşenler ağırdır ve LCD'ler gibi hassas parçalara sahiptir. Bilgisayarınıza zarar vermeden servis talep etmek istiyorsanız, yerinde onarım yöntemi sizler için avantajlı olacaktır. Peki, bu servis hizmetinin avantajları nelerdir?

Yerinde servis hizmetleri avantajlı mı?

Yerinde onarımların avantajı, zamandan tasarruf etme avantajına sahiptir. Bilgisayar tamiri için bir yerleri aramak ya da gitmek zorunda kalmazsınız. Bunun yanında bilgisayarınızı ve gerekli olan tüm ekipmanları bir yerlere taşımak durumunda kalmazsınız.

Yerinde servis hizmetleri, yalnızca telefonla veya uzaktan destekle onarımın zor olduğu durumlarda veya gizlilik yükümlülükleri nedeniyle PC'lerin dışarı çıkarılamadığı şirketlerdeki bilgisayar sorunları için yerinde destek sağlar.

Özellikle iş yerinde ya da evinizde bilgisayarınız bozulursa, bilgisayarınızı mümkün olan en az kısa sürede tamir ettirme avantajına sahip olursunuz.

Bilgisayar servisi

Bilgisayardaki tüm onarımlar, parça değiştirme, ayarlar, sistem geri yükleme, işletim sistemi, yazılım yükleme, güncellemeler, başlangıç ayarları, hesaplar, veri kurtarma, İnternet, ağ ayarları ve diğer tüm işlemler işinde uzman personeller tarafından yapılır. Bilgisayar servisi talebinde bulunursanız, kişisel bilgisayarınızı incelemek ve onarmak için evinizi ya da ofisiniz en kısa sürede ziyaret edilir. Çoğu durumda, onarımlar aynı gün içinde tamamlanır. İşinde uzman bir bilgisayarcı, cihazınız onarılırken verilerinizin güvende kalmasını sağlayacaktır. Örneğin, bilgisayarınız bir virüs veya kötü amaçlı yazılım içeriyorsa, verilerinizi sabit sürücünüzden çıkarmaya ve başka bir bilgisayara aktarmaya çalışır.

TKA Bilişimin Sunduğu Bilgisayar Servisi Hizmetlerinden Bazıları;

  • Notebook Tamiri

  • Anakart Tamiri

  • Masaüstü Bilgisayar Tamiri

  • Sıvı Temas Hasarlı Bilgisayar Tamiri

  • MacBook Tamiri

  • iMac Tamiri

Bilgisayar Onarımı

Bir bilgisayar bozulduğunda ya da bozulmaya doğru alarm verdiğinde çoğu kişi aniden panikler ve bilgisayar onarımı için gerekli yerleri araştırmaya koyulur. İnternete bağlanamama, diskleri okuyamama ve uygulamaları başlatamama, ekranın gelmemesi, bilgisayarın donması gibi çeşitli bilgisayar arızaları vardır. Birçok kişi bilgisayarımı nasıl tamir ettirebilirim nereye götürebilirim gibi çeşitli araştırmalarla bilgisayarını kendi kendine tamir etmeye çalışsa da bazı durumlarda bu, veri kaybına neden olabilir. TKA Bilişim ekibindeki teknik tüm konulara hakim bir bilgisayarcı, tüm sorunlarınız kısa sürede halledebilir.

Bilgisayar onarım hizmetini dilediğiniz yerde alabilirsiniz.

Masaüstü bilgisayarda sorunlar birkaç kategoriye ayrılabilir. Genellikle en çok görülen hatalar kullanıcı hatalarıdır. Hemen sonrasında ise yazılım hatası gelmektedir. Donanım hatası ve eksik bileşenler bilgisayarın arızalanmasına yol açar. Donanım hataları bozuk güç kaynakları, bozuk ekranlar veya bozuk klavyelerden kaynaklanabilir. Yazılım hatasında ise yanlış sürücünün yüklenmesi ve buna bağlı olarak bileşenlerin arızalanmasından kaynaklanır. Eksik bileşenlerde ise mause, klavye, hoparlör, ekran kartı, ethernet kartı gibi tamamlayıcı bileşenler eksik çıkabiliyor. Bilgisayar onarımı hizmetinden yararlanmak için tek tuşla arıza kaydı oluşturabilir işinde uzman bir ekipten destek sağlayabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu