Bilgi Üniversitesi Mezunları da Rektöre Sırtını Döndü

İstanbul Bilgi Üniversitesi mezuniyet töreninde İstanbul Erkek Lisesi'nde yaşananları anımsatan anlar yaşandı. Öğrenciler, Rektör Mehmet Durman'ı konuşma yaptığı sırada sahneye sırtlarını dönerek protesto etti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri, bugün gerçekleşen mezuniyet töreninde Rektör Mehmet Durman'ı, konuşma yapacağı sırada sahneye sırtlarını dönerek protesto etti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Üniversite'den uzaklaştırılan akademisyene destek

Öğrenciler ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında derste kullandığı bazı ifadeler nedeniyle okuldan uzaklaştırılan Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Zeynep Balıkçıoğlu'na taşdıkları dövizlerle destek verdi.

Protesto yaşanırken konuşmasını sürdüren Durman, “Böyle bir protesto bekliyordum ama izninizle bende ifade özgürlüğümü kullanacağım” dedi. Öğrenciler de rektörün bu sözlerinin ardından yüzlerini sahneye doğru dönerek protestolarını sonlandırdı.

Protestolar İstanbul Erkek Lisesi öğrencileriyle başlamıştı

İstanbul Erkek Lisesi'nde Protesto: Öğrenciler Konuşma Yapan Okul Müdürüne Sırtını Döndü

Bu gelişme diğer okullar içinde adeta domino taşı etkisi yaratmış ve başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin köklü birçok lisesinde okul yönetimlerine karşı protestolar gerçekleştirilmişti.

Diken, Onedio

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
25.06.2016

Öğrenci dediğin ekmek elden su gölden, baba parasıyla bedava yaşayan bir kişidir. Geçimini kendisi kazanan öğrenci yok mudur? Vardır tabii. Lakin, çoğunluk pederbankın sonsuz kredisiyle yaşayanlardan oluşur. Kişilikler de tam olgunlaşmanın ertesinde, arayış içinde. Vur diyenin ekmeğine yağ sürmenin dışında ne yapılabilir ki? Vur diyenler in, ders çalışanlar inek.

25.06.2016

Her zamanki gibi. Hep aynı hep aynı. Hiç değişmez. Hep birbirinin benzeri bile değil, aynısı.

''Bilgi Üniversitesi rektörleri mezunlara sırtını döndü'' diye okudum aklım çıktı bir anlıkta olsa.

TÜM YORUMLARI OKU (7)