Bilet Kuyruğunda 'Spoiler' Dayağı: Avengers: Endgame Filminin Sonunu Söyleyen Kişi, Sinemaseverler Tarafından Dövüldü

Hong Kong'da bir izleyici, sinema salonunun önünde Marvel'ın yeni vizyona giren Avengers: Endgame filminin sonunu söyleyince, bilet kuyruğunda bekleyen sinemaseverler tarafından dövüldü. 

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta, Causeway Bay adlı sinemada yaşanan olayın ardından adı açıklanmayan adamın kaldırımda kanlar içinde kaldığı görülüyor.

Fotoğraf: Twitter

Endgame yönetmenleri Joe Russo ve Anthony Russo, seyircilere saygı için filminin sonunun söylenmemesi çağrısında bulunmuştu.

BBC Türkçe'nin aktardığı bilgiye göre, yönetmenler açıklamasında 'Çoğunuz filme zaman ayırıp öyküyü beklediğiniz için bir kez daha sizden yardım istiyoruz. Unutmayın, Thanos (Filmde sonsuz yaşam gücüne sahip ana kötü karakter) sizden sessiz olmanızı talep ediyoruz' demişti.

Öte yandan film, vizyona girdiği gün dünyada 'gişe açılış rekorunu' kırmıştı.

Avengers: Endgame Dünyada Gişe Açılış Rekoru Kırdı

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.04.2019

aşırı ana avrat küfürlü ve iğrenç bir yorum yazacağım. rahatsız olacak olan varsa şimdiden uyarıyorum, OKUMASIN! avengers, game of thrones ve nice yapımlar. kimsenin insanların 1-2 yıl boyunca heyecanla beklediği, izlemek için bilmem kaç lira parasını bilet parası veya internet platformu parası verdiği yapımla ilgili spoiler vermeye hakkı yoktur ve bu çok büyük orospu çocukluğudur. Ben o kadar beklicem, heyecanlanıcam ve anasının sıçtığı bir beyinsiz mahluk gelip benim bütün heyecanımı sikip atıcak. yok ya anan güzel mi senin. moda oldu anasını satayım bu ara zaten. ulan ben spoiler yememek için sosyal medyaya girmemekten bıktım, her çıkan yapımı anında izlemeye çalışmaktan bıktım lan. bütün spoiler verenleri bağlayıp, anasını gözünün önünde sikip "bak sonunda ananın götüne boşalıcam al sana spoiler" demek istiyorum bazen. Böyle basit bir şey değil bu. spoiler vermiş ne var diyip geçmelik bir şey değil. Bu insanlar saygısız ve kötü insanlar. Sen kimsin amk.

30.04.2019

tercümanım oldun saygılar..

Pasif Kullanıcı
30.04.2019

Hayatımda gördüğüm en haklı dayak sebebi :D

30.04.2019

Milletin zevkini sikersen onlar da seni siker. Bir daha ağzını açmaması gerektiğini öğrenmiştir.

TÜM YORUMLARI OKU (42)