'Bilecikli Targeryan' Melek Mızrak Subaşı: "Cumhuriyet Kadınlarının Her Zaman Başı Dik Durmalı"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyareti ardından isminden fazlasıyla söz ettiren kendisine de 'Bilecikli Targeryan' lakabı takılan Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, katıldığı canlı yayında kendisi hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyaretinin ardından, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones karakterine benzetilen Subaşı’nın görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

Subaşı ise dünden bu yana yapılan paylaşımların ardından sosyal medya hesabı üzerinden, "İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!" ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi'nin Avrupai Başkan Vekilini Görenler Hayranlıklarını Gizleyemedi

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Subaşı, Ece Üner ile tv100 Ana Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Melek Mızrak Subaşı, kendisine sorulan "Her fotoğrafta dik duruyorsunuz, kafanız sürekli yukarı bakıyor, buna dair söylemek istediğiniz bir şey var mı?" sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

"Bizler Türk kadınları, Cumhuriyet kadınlarının her zaman başı dik durmalı. Bizin inanılmaz gurur verici bir tarihimiz var."

"Biz Atatürk kadınlarıyız en başta. Aynı zamanda Atatürk kadınları ve toplumumuzdaki tüm kadınlar o kadar güçlü varlıklar ki biz hem işi yönetip, hem evi yönetip, hem çocuğumuzu büyütüp her şeye ayrı duygusallıkta yaklaşabilen varlıklarız."

'Winter Is Coming': Game of Thrones Karakterine Benzetilen Melek Mızrak Subaşı Yaptığı Paylaşımla Gündem Oldu!

"Her zaman başımız dik olmalı gururluyuz en çok da özgürüz. Bu yüzden Cumhuriyet kadınları olarak dik başlı olmalıyız, başımız öne eğilmemeli."

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
30.01.2023

Anadolu'ya medeniyeti Balkan göçmenleri getirdi.

Balkan göçmenleri, kadim Anadolu halkı Kurtuluş Savaşı mücadelesini verdikten sonra Balkan topraklarından kaçıp hazıra konan bir avuç korkaktır. Anadolu halkı olmasa vatanınız bile olmayacaktı...

30.01.2023

yav arkadaş bizim milletin zekası bu bir kişiyi dış görünüşüne göre yüceltmek film yıldızı aramıyoruz iyi yöneten insanlar arıyoruz bu kadar basit ya

Uzun adam duymasın, kalbi kırılır.

30.01.2023

Çabuk ak gezenler gelmeden

TÜM YORUMLARI OKU (14)