Bilecik'te 62 Yaşındaki Kadir Tosun Elektirik Enerjisini Manyetik Enerjiye Dönüştüren Isıtma Cihazı Üretti

Doğalgaz tesisatçısı Kadir Tosun yaklaşık 10 yıldır üzerinde çalıştığı elektirik enerjisini manyetik enerjiye çeviren cihazı üretti. Cihaz doğalgaza göre %30 daha tasarruflu.

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
YORUMLAR
30.11.2021

Ve gözaltına alınmadı mı ? Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmıyor...

01.12.2021

Semir'e katılıyorum çünkü haberi okuyunca bu tarz işlere aklım ermediği için "kesin iyi bir şey bulmuş ya ölür ya da yok pahasına icat elinden alınır" diye düşündüm.. Öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey bu :) Ama yorumlara bakınca dünyayı da kurtarmamış derken yine de denemiş takdir etmek gerek diyor içim. Kontrpiyede kalmış öküz gibiyim şu an :)))

30.11.2021

enerjinin korunumu ve termodinamik; turk egitim sisteminin bunlari ogretememesi ve turk insaninin inatla yoktan enerji ureten sistemlerin pesinden kosmasi. gina geldi. simdi biri gelip isiyi daha verimli uretiyor falan filan demesin once gitsin termodinamik calissin.

30.11.2021

"Eerjide dışa bağımlıyız" ile ilgili; dünyanın bir çok ülkesi petrol ve doğalgaz'dan yoksun, enerji ihtiyacını bir kısmını su rüzgar ve güneş ile karşılarken kalanını satın alıyor. Dolayısıyla tek değiliz, ağlamayı kesin! Onun yerine diğer ülkelerde olduğu gibi petrol ve doğalgaz alacak parayı kazanmaya bakın. Böylece "bağımlı" kalmazsınız, sadece paralı müşteri olursunuz Diler konu ise; Elektriği güneş panelleri ile elde edip onu ısıya çevireceksen bu alete ne geek var, zaten elektriği ısıya çeviren birçok cihaz var. Bize bunun verimlilik değerleri ile gel, öyle konuşalım. Ayrıca "masraflar birbirini sıfırlıyor" diye gelirsen zaten konu kapanmıştır, haydi sana güle güle...

30.11.2021

tek değilizde verdiğimiz paralar aynı değil. biz pahalıya alıyoruz petrol ile doğal gazı dışarıdan.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ