Bildiğiniz GTA 5'i Unutun: Oyun Zevkinizi Tavan Yaptıracak En İyi GTA 5 Modları

Rockstar Games'in geçtiğimiz aylarda duyurduğu GTA 6'nın çıkış tarihi bilinmiyor. Fakat serinin heyecanla beklenen yeni oyununun yakın zamanda piyasada yer almayacağını söylemek mümkün. Tahtında oturan GTA 5 ise severek oynanmaya ve binlerce mod sayesinde pek keyifli deneyimler sunmaya devam ediyor.

1. Çeteler ve Çete Bölgeleri (Gang and Turf)

GTA San Andreas'ta zevkle katıldığımız çete savaşları bu mod sayesinde GTA 5'te kendine yer buluyor. Sevilen mod oyuna bölge kontrolü ve çeşitli çete bölgeleri ekliyor. Oyuncular kendi çete üyeleriyle düşman çetelere karşı mücadele ederek bölgeleri ele geçiriyor.

Ele geçirilen bölgeler ise oyuncuya düzenli olarak gelir sağlıyor

Şimdilerde GTA V gibi devasa dünyalarda kendimizi kaybettiğimiz oyun dünyasının serüveni nasıl mı başladı? Buyurun birlikte öğrenelim. 👇

2. Hırsızlık (Home Invasion)

Home Invasion modu sayesinde evlere girip hırsızlık yapmak da mümkün ale geliyor. Serinin efsanevi halkası GTA: San Andreas'tan hatırlayacağımız görev ile aynı adı taşıyan bu mod, vadettiği yeniliklerle beraber çok daha gerçekçi bir atmosferin altını çiziyor.

3. ATM ve Banka Soygunları (ATM Robberies and Bank Heists)

ATM ve banka soygunları moduyla dilediğiniz bankayı soyabilir ve GTA 5'in en sevilen yönlerinden biri olan soygunculuğu düzenli bir aktivite haline getirebilirsiniz.

4. Geliştirilmiş Polis Departmanı (LSPD First Response)

GTA 5 için geliştirilmiş en iddialı modlardan biri olan LSPD First Response polis ve asayiş sistemine köklü bir yenilik getiriyor. Oyunu bir polis simülasyonuna çeviren LSPDFR geçtiğimiz süreçte onlarca farklı güncelleme alarak teknik çapını genişletti.

5. Girilebilir Binalar Modu (Open All Interiors)

Open All Interiors modülü ise GTA 5'in resmettiği Los Santos şehrinin kapalı kapılarını açarak onlarca binayı girilebilir kılıyor. Yeni iç mekanlar sayesinde Los Santos hiç olmadığı kadar dolu hale geliyor.

6. Gerçekçi Grafik Modu (NaturalVision Evolved)

NaturalVision Evolved modu GTA 5'i görsel anlamda yeni bir düzeye ulaştırıyor. Oyun için geliştirilen en iddialı grafik modlarından biri olan NaturalVision Evolved gerçekçi grafikler konusunda adeta çığır açıyor.

7. Gerçekçi Silah Sesleri Modu (Realistic Weapons Sounds)

8. Artırılmış Görüş Açısı Modu (Expanded Field of View)

Oyuncunun görüş açısını büyük oranda genişleten bu mod ise GTA 5'i GTA 6'ya benzetme konusunda kritik bir rol oynuyor. Eğer sisteminiz modun teknik yükünü kaldırabilecek güçteyse görüş açısı artırma moduna kesinlikle bir şans vermelisiniz. Böylece Los Santos'a çok daha gerçekçi bir bakış açısı getirebilirsiniz.

9. Yeni NPC'ler, Animasyonlar, Çete Araçları (World of Variety)

Oyunun hikaye ve çok oyunculu modundan birçok farklı NPC, ses, obje ve modeli alarak açık dünyaya ekleyen World of Variety, GTA 5'in dünyasını çok daha canlı bir hale getirmeyi başarıyor. GTA 5'i serinin heyecanla beklenen bir sonraki halkasına çevirme konusunda World of Variety'nin önemi yadsınamaz.

İlginizi Çekebilir

The Sims Oynarken Başlarına Gelen ve Yaptıkları En Garip Şeyleri Paylaşarak "Bu Mümkün mü?" Dedirten Oyuncular
Hollywood Bak İşine Kardeşim: Oyunlardan Uyarlanmış En İyi Kısa Filmler
Kedicik Devleri Deviriyor: Stray Kullanıcı Puanlarında God of War ve Elden Ring'i Geçti

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı