Bilal Erdoğan, İmam Hatip Okulları Hakkında Yaptığı Açıklamayla Tepkilerin Hedefi Oldu

Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Alışverişe çıkmadan önce alınacaklar listesi hazırlayalım. Porsiyonlarımızı küçültelim." tavsiyesiyle epey bir tepki almıştı.

Detaylar burada 👇

Emine Erdoğan'dan Vatandaşlara 'İsraf' Uyarısı: 'Porsiyonları Küçültelim'

Şimdi ise, İmam Hatip okullarının sadece İslam alemi için değil bütün dünya için model okullar olduğunu söyleyen Bilal Erdoğan, tepkilerin odağında.

İmam Hatip okullarının sadece İslam alemi için değil bütün dünya için model okullar olduğunu söyleyen Erdoğan şöyle devam etti:

'Bizler İmam Hatipliler olarak bunun farkında değiliz ki Türkiye'nin geri kalanı bunun farkında olsun. İmam Hatiplerin gerçek anlamda ne olduğunu biz çok iyi bilelim ki çevremize de doğru anlatabilelim. Onun için İmam Hatiplerimizin tanıtımında ÖNDER'e çok önemli vazife düşüyor.'

1. Bilal Erdoğan'ın bu açıklaması sosyal medyada epey bir yankı uyandırdı haliyle:

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
04.07.2021

Bilal’i gördükten sonra imamhatiplerin eğitim düzeyini daha iyi anlıyorum

04.07.2021

Peki dostum sen nerde okudun, Amerika da harward gibi bi üni de, sonra da master ayağına avrupada ki ünilerde dolandın..oğlun hangi okulda, yabancı menşeili bi kolejde,,,, Milleti keriz yerine koyduğunuz yeter be..

04.07.2021

Ya imam hatibi bitirip iyi bir meslek sahibi olsaymış yine bir nebze anlayabilirdim yani ama kendin bir bok olamadın ki hiçbir vasfın yok cumhurbaşkanının başıboş oğlu olmak dışında. İmam hatiplileri temsil edebilecek biri değilsin sen.

TÜM YORUMLARI OKU (20)