Bilal Erdoğan, 'EYT Konusunda Propaganda Yapanlar Gençleri Kandırdı' Dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Sistemin gençlere ve kamuya büyük bir yük yüklediğini söyleyen Erdoğan, 'büyük bir felaketti, gençler kandırıldı' dedi.

Bilal Erdoğan, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen 'İnsan Hakları Eğitim Kampı'nda gençlerle bir araya gelerek, EYT düzenlemesi hakkında düşüncelerini paylaştı.

Gençlerin kandırıldığını söyleyen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, EYT düzenlemesini eleştirerek, "EYT propagandası yapanlar gençleri kandırdı. 'EYT çıksın, gençler iş bulacak' dediler, ancak böyle bir şey gerçekleşmedi. Gençler bu konuda ses çıkarmadı ve sosyal medyada EYT karşıtı bir hareket görmedik" şeklinde konuştu.

"Ben bile karşı olmama rağmen EYT’ye hak kazandım. Kim ödeyecek bu erken emeklilerin maaşlarını? Gençler ödeyecek" diyen Erdoğan, EYT'nin yanlış bir uygulama olduğunu savundu.

Bilal Erdoğan, "42-45 yaşında emekli olanlar var. Bunların maaşını ölene kadar maalesef siz ödeyeceksiniz. EYT yanlış bir uygulamaydı ve gençler bu konuda daha bilinçli olmalıydı" dedi.

İlginizi Çekebilir

Sözcü TV Haber Müdürü: "Narin, Ahırda Türk Toplumunun Kaldıramayacağı Bir Şey Gördü ve Öldürdüler"
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Ekonomik Kriz Olduğunu Kabul Etti
Bilal Erdoğan'dan Fatih Altaylı'ya: "Ahlaksız Adam"

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
16.09.2024

zaten eyt yi de ben cikarttim baban cikartmadı

17.09.2024

Babasıda onları kandırdı 10k maaşla emekli olanlar geçinebilmek için yine çalışıyor.

16.09.2024

EYT olmasaydı Reis seçimi kaybedecekti... Bunu bildiği için "baban" eyt onayladı... 😡😡😡

16.09.2024

Geçmediğimiz otoyolun, köprünün, uçmadığımız, konmadığımız havalimanının, gitmediğimiz hastanenin paralarını muhterem pederinizin yaptığı muhteşem (ve faydalı!!!) sözleşmeler sonucu tıkır tıkır ödüyoruz ya! EYT'nin aylıklarını da öderiz. Bize vız gelir. Hem bundan sen de yararlanıyormuşsun bak. Bu zor zamanda sana da üç beş kuruş faydamız oluyor. Fena mı oldu?

TÜM YORUMLARI OKU (24)