Biden: 'Rusya'ya Karşı Elimizdeki Seçenekler Üçüncü Dünya Savaşı ya da Yaptırımlar'

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı ellerindeki seçeneklerin geniş çaplı yaptırımlar uygulamak ya da Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatmak olduğunu söyledi.

Biden, Brian Tyler Cohen'in YouTube kanalına verdiği röportajda, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına değindi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ilk kez yaptırım uyguladıklarını dile getiren Biden, 'Elimizde iki seçenek var, ya Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatıp Rusya ile tamamen bir savaşa gideceğiz ya da uluslararası hukuku ihlal eden bir ülkeye bedel ödeteceğiz.' dedi.

Biden, kimsenin Rusya'ya karşı uyguladıkları ekonomik ve siyasi yaptırımların aniden sonuç vermesini beklemediğini, bu yaptırımların etkilerinin uzun vadede görüleceğini kaydetti.

Rusya'nın amacının NATO'yu bölmek olduğunu ancak bunu başaramadığını belirten Biden, 'NATO'nun bir arada durması bir yana, Finlandiya ve İsveç konusunda olanlara bakın. Putin, istediklerinin tam tersi şeylerin yaşanmasına yol açıyor.' diye konuştu.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
26.02.2022

Dünyayı yaşlılar yönetiyor gençler ölüyor. Bu 70 üzeri bunaklar yüzünden 2 yaşındaki bebeklerin gelecekleri mahvoluyor 20 li yaşlardaki gençlerin hayatları sona eriyor

26.02.2022

Ben bir moruk olsamda (yaş 56) , hep şunu söylüyorum , 65 yaş üstü kişiler Noter'de işlem yapacağı zaman aklı başındadır diye günlük saplık raporu getirmesi gerekiyor. Seçimlere aday olanlarada bu zorunluluğun getirilmesi lazım , hatta daha ötesi ticari araç kullanandan bile sağlık raporu isteniyor , ülkeyi kumada edeceklerden istenmiyor. Neymiş devleti yönetmek Noterde işlem yapmaktan yada ticari araç kullanmaktan daha önemsiz bir şeymiş , ilginç.

26.02.2022

Rusya'ya savaş ilan edilmesi fazlasıyla riskli bunu NATO da ABD de çok iyi biliyor. Çin-Rusya-Kore gibi bir blok nükleer savaşı tetikleyebilir. Türkiye NATO'dan ötürü mecburen Rusya'ya karşı olmak zorundadır, fakat Suriye, İran gibi yakın tehditler de Rus bloğunda olacaktır diye düşünüyorum. Yaptırımla kalınması elbette yetersiz şuan için fakat askeri bir müdehalenin dünyayı yaşanmaz hale sokabilme ihtimali gayet yüksek.

vay amk keyfin yerine gelsin diye ölsün mü insanlar? ne mal bu herif ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ