Biden'ı Tebrik Eden CHP Liderine AKP'den Tepki: 'Sinyal Verirken Kemal Kılıçdaroğlu Gibi Ol!'

Joe Biden'ın 46. ABD Başkanı olduğunun duyurulması sonrası Türkiye'den ilk tebrik mesajı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından paylaşıldı. CHP lideri mesajında, 'Türkiye- ABD arasındaki dostluğun ve stratejik müttefiklik ilişkilerimizin güçlenmesini dilerim' dedi.AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ise Kılıçdaroğlu'a bu mesajı için tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Türkçe ve İngilizle olarak paylaştığı tebrik mesajında, 

'Amerika Birleşik Devletleri'nin 46'ncı Başkanı olarak seçilen Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris'i tebrik ederim. Türkiye- ABD arasındaki dostluğun ve stratejik müttefiklik ilişkilerimizin güçlenmesini dilerim' ifadelerine yer verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ise Kılıçdaroğlu'a tepki gösterdi. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
08.11.2020

Halbuki kendileri İBB secimlerini kaybedince cok kolay kabullenip hemen tebrik etmişti dimi. Genel seçim bile değildi üstelik :D Gidip seçimi yenitlettiniz utanmadan :D Ayrica bu kadar zaman Trump propagandasi yapip ona yanlarken şimdi Bidena nasıl yanlariz diye düşünüyorlar iyice :D Biden terörist destekliyor diyorsunuz da sanki Trump anti terörist falandı. Ustelik açıklamalarda bile "kim olduğu farketmez biz ilişkileri devam ettireceğiz" minvalinde açıklama yapıp duruyor hükümet. Yani boş yapmasın ak çocuklar :D Derdiniz Halk Bankası olayı :D

08.11.2020

Hatayı başka bi hatayla örtmek hoş değil ama

08.11.2020

kılıçdaroğlu kendisine hatta bize terörist illet zillet vb diyen birisini niye tebrik etsin ? bideni bende tebrik ediyorum umarım ülkemizin demokrasi rayına girmesi için hayırlı olur onun kazanması. ayrıca hepsini geçtim 1.28 'den aldığı dolar ve euro'yu şu an çift haneli rakamlara getiren akp hükümetini kimse tebrik etmez ciddiye bile almaz.

Pasif Kullanıcı
08.11.2020

Reis yakında yanaşır Biden amcaya , Bizim bi Reza olayımız varda size ne lazımdı diye :)

TÜM YORUMLARI OKU (27)