Biden Hastane Saldırısına 'Patlama' Dedi, İsrail'e Destek Verdi!

Dün akşam saatlerinde İsrail'in Gazze'de bulunan bir hastaneyi bombalaması sonrası ABD Başkanı Joe Biden, Tel Aviv'e ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada İsrail'e destek mesajı veren Biden, 'Üzgünüm, hastanedeki patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor' dedi.

Dün akşam saatlerinde Gazze'de El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen roket saldırısında 800'ün üzerinde Filistinli sivil hayatını kaybetti.

Saldırı sonrası Ürdün ziyareti iptal edilen ABD Başkanı Joe Biden, Tel Aviv'e kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. Biden'i havaalanında Netanyahu ve ekibi karşıladı.

Karşılama sonrası kameralar karşısına geçen ikili açıklamalarda bulundu. Dün akşam İsrail'in düzenlediği hastane sonrası tavrı merak edilen ABD Başkanı Biden, İsraile'e destek verdi.

Olayla ilgili konuşan Biden, 'Hamas 31 Amerikan vatandaşını da öldürdü. Hamas öyle katliamlar yaptı ki DEAŞ daha makul hale geldi. Hamas, tüm Filistin halkını temsil etmiyor. ABD, İsrail'in kendini savunmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi temin edecek. Gazze'deki hastane patlaması nedeniyle üzgün ve öfkeliyim. Patlamayı İsrail değil, diğer taraf yapmış gibi görünüyor' dedi.

Konuşmasının devamında İsrail halkına seslenen Biden, 'Gerçekten cesaretleri, kararlılıkları çok etkileyici, burada olmaktan gurur duyuyorum' ifadelerini kullandı.

İlgili haberler👇

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e Giderek Kameralar Önünde Başbakan Netanyahu ile Sıkı Sıkı Sarıldı
Şikayetler Artıyor: Filistin Mesajları Sosyal Medyada Engelleniyor mu?

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
18.10.2023

amına kodumun morugu düz yolda yürüyemiyor bı de analiz yapmış,ofkeliymis senin öfkene sokayım ben bir tane hamas militanı öldürmediler hep çocuk öldü masum insanlar öldü haklı mücadeleymis dalyarak

18.10.2023

Bunak herif dünyanın başına bela olup kaldınız hepiniz!

18.10.2023

onlar sadece bir piyon arkada kimler var kimler

Pasif Kullanıcı
18.10.2023

Sistematik bir şekilde gazze halkını katletmek amaçları, ve bu gazze ile sınırlı bir şey değil. İsrail bayrağında ki yatay 2 çizgi nil ve fırat ı temsil ediyor, bu toprakları kendi topraklarıymışçasına sahipleniyorlar. Türkiye de ki cahiller de israili savunarak bir halt ettiklerini zannediyorlar cehaletinizi yenin artık bu sadece filistin meselesi değil

18.10.2023

hayır dua ederken taktıkları o şalı temsil ediyor nehirlerle ilgisi yok

TÜM YORUMLARI OKU (27)