Bez Bebek'in Makyözü Arzu Yurter, Evrim Akın'ın Dizi Setinde Asena Keskinci'ye Yaptıklarını Anlattı

Oyuncu Asena Keskinci, geçtiğimiz hafta magazin gündemine düşen iddialarda bulunmuştu. Evrim Akın'ın sette kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia eden Asena Keskinci'ye dizinin makyözü ve yönetmeni de destek çıkmıştı. Bez Bebek'in makyözü Arzu Yurter, sette yaşananlarla ilgili yeni iddialarda bulundu.

Kaynak: Söylemezsem Olmaz

Oyuncu Asena Keskinci, Evrim Akın'ın kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti.

TikTok hesabından art arda yayınladığı videolarda Evrim Akın'ın Bez Bebek setinde ve sonrasında şiddet uyguladığını iddia eden Asena Keskinci, ayrıca Akın'ın, babasıyla yıllardır birlikte yaşadığı iddiasında da bulunmuştu. Asena Keskinci'nin iddialarına dizinin makyözü ve yönetmeni de destek vermişti.

Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Bez Bebek dizisinin makyözü Arzu Yurter, Asena Keskinci'nin iddialarını doğrulayarak yenilerini ekledi.

Arzu Yurter, 'Çocuğun saçını çekiyor, yanağını sıkıyor; 'Sevdim, ne yaptım ki?' diyordu. Bunu sürekli yapıyordu ve annesi çocuğun başından hiç ayrılmıyordu. Yapımcımız ise bu şahsın baskılarından dolayı bizi işten çıkardı.' dedi.

İlginizi çekebilir:

Canan Karatay'ın Eşi Dr. Ali Başak Karatay Hayatını Kaybetti
"Çocuk Sever misin?" Sorusuna Verdiği Yanıtla Tepki Çeken Duygu Özaslan'dan Yeni Açıklama
32 Yaşına Basan Hande Erçel'in Yalnızlıkla İlgili Yorumu Goygoycuların Dilinde!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İspanya, Türkiye'den 35 Bin Euro Vereceği İşçi Talebinde Bulundu
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
Tansiyon İlacının İçinden 'Farklı' Madde Çıktı! On Binlerce Tansiyon İlacı İçin Piyasadan Toplatma Kararı
YORUMLAR

Ne sivilceymiş arkadaş, bir patladı bin patladı... Kusan kusana 🤢🤮🤢🤮

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ