Beyonce'nin Sahne Aldığı, Hillary Clinton'ın da Olduğu Hindistan'ın En Zengin Ailesinin Kızının Düğünü

5  bin kişinin katıldığı bu düğün 110 milyon dolara mal oldu! Hindistan'ın en zengin ailesinin kızının düğününde sahne alan isim ise Beyonce!

Hindistan'ın en zengin ailesi olan 'Ambani ailesi'nin 27 yaşındaki kızı ile Hindistan'ın en zengin ailelerinden birisinin 33 yaşındaki oğlu evlendi!

Isha Ambani ve Anando Piramalo.

Bollywood yıldızlarının da yer aldığı düğünde Hillary Clinton da vardı.

Hillary Clinton, Ambani ailesiyle 18 yıldır yakın ilişkiler içerisinde.

Düğüne gelen konuklar için özel mobil uygulama dahi geliştirilirken 5.000 kişiyi 100 uçak taşıdı.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
14.12.2018

Bir de fakirler bunlar için birbirlerini incitirler, bu insanalara ayılıp bayılırlar, kendi garibanlıklarını umursamazlar. Eminim hindistan şimdi bunlar için şölen yapıyordur ve asla sorgulamazalr bunlar niye bu kadar zengin niye bu kadar savurgan,biz niye bu kadar fakiriz demezler çünkü alışmışlar onlar için zenginin mutluluğu ferahligi daha önemlidir.

14.12.2018

fakirler neden aç neden açlıktan ölüyor insanlar sorusunun aha bak cevabı yukarıda ki videoda.. kendimde dahil çoğumuz yemeyi seviyoruz vermeyi dagıtmayı paylaşmayı sevmiyoruzz Allah yardımcımız olsun vallahi bak :(

14.12.2018

Zenginleri milyonlarca dolarlık düğünler yapıp yozlaşmış siyasileri amaçlarına alet edip daha da zenginleşip sefa sürerken fakirleri ise kelimenin tam anlamıyla bokun içinde yüzüyor. https://onedio.com/haber/boyle-soylemek-istemezdik-ama-hindistan-gercekten-de-bok-icinde-yuzuyor-657716 Dünya böyle bir yer işte biz de bokun içinde yüzmesek de bu ülkenin sefa süreniyle cefa çekeni arasında Hindistan'ı hiç de aratmayan bir tablo mevcut.

TÜM YORUMLARI OKU (11)