Beyonce'nin Kızı Olmak Bunu Gerektirir: 26.000$'lık Gucci Elbisesiyle 5 Yaşındaki Blue Ivy

1. Geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleşen Güzel ve Çirkin'in galasına kızları Blue Ivy ile katılan Beyonce ve Jay-Z, şıklıklarıyla göz kamaştırdılar.

2. 5 yaşında olsan da, annen Beyonce ise diva olmayı öğreniyorsun demek ki;

Güzel ve Çirkin'in Hollywood'daki galasına Blue Ivy, 'sadece popstar annesi olanların' giyebileceği 26.000$'lık bir elbise ile katıldı.

3. Yakında ikizlerini kucağına almayı bekleyen Beyonce, kızı için galada Gucci'nin ipek-şifon karışımı elbisesini tercih etti.

4. Yeşillere bürünen anne-kız, geleceğin Beyonce'sinin yetişmekte olduğunu gösterdi.

5. Gucci'nin 2016-Sonbahar çocuk kreasyonundan olan 26.000$'lık elbise, inciler ve kristallerle süslenmişti.

6. Görünen o ki, ikiz bebeklerin moda ikonu bir ablası olacak.

7. Küçücükken bile, Giuseppe Zanotti, Dolce & Gabbana, Chloe ve Junior Gaultier gibi tasarımcıların etiketleriyle dolu dolabı olan Blue Ivy de annesi gibi Gucci'nin müdavimi olacağa benziyor.

8. Tabii ki, Jay-Z de bu ikiliye uyum sağlayabilmek için, Gucci'den işlemeli bir kot ceket tercih etmiş.

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.03.2017

Yalnız o elbise 26000 dolar değil... 1590 euro. https://www.gucci.com/tr/en_gb/pr/children/girls/girls-clothing-4-12-years/girls-dresses/childrens-silk-dress-with-birds-p-448737ZB9183463?position=3&listName=ProductGridComponent&categoryPath=Children/Girls/Girls-Clothing-4-12-years

Adaletin bu mu dünya?? Yemin ediyorum bazen deliriyorum. Çocuklar aç,çocuklar susuz,çocukların üzerine giyecek bir parçası yok.. Bu ünlü,futbol taifesi paranın ... koyuyor. Neden çünkü biz insanlar aptalız. Halk kesimi aptal. Esra eröl hanfendi haftalık bilmem kaç yüz milyar alıyormuşşş. Ahh ah diye iç geçirenler. Ulan Allahın adamı senin benim sırtımdan kazanıyor bu kesim. Sen ay sonunu dar getir hatta getireme kıçın açıkta kalsın daha kazandır bunlara. Bir fişe bakar biliyormusun güzel kardeşim. Yapacağın tek iş aptal kutusu denilen illetin fişini çekmek. Diyeceksin bir benle mi olacak bu iş. Hayır. Sen ben derken artacağız.. Buraya nerden geldim nasıl geldim bilmiyorum fakat bu sizden benden farkı olmayan insanların bizler sayesinde paralar içinde yüzmesine tahammülüm yok. Bu arada elbise de bok gibi..

https://www.facebook.com/dunyavegerceklercom1/videos/1711702015525496/ Bunuda buraya bırakıyorum..

08.03.2017

elbisede iğrençmiş

TÜM YORUMLARI OKU (20)