Beyoğlu’nda Sokakta Yürüyen Kızı Taciz Etmişlerdi: Serbest Kalan 2 Tacizci Yeniden Gözaltında!

İstanbul’un göbeğinde yaşanan taciz olayı sosyal medyada gündem olmuştu. Beyoğlu’nda iki kişi, yolda yürüyen genç kızı köşeye sıkıştırmış ve taciz etmişti. Birçok suç kaydı bulunan iki kişinin sorgusunun ardından serbest aldığı ortaya çıktı. İki şüphelinin, serbest kalması sonrasında gösterilen tepkilerle birlikte tacizciler için yeniden yakalama kararı çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şahıslar hakkında 'cinsel saldırı' suçuyla soruşturma başlatıldığını duyurdu. Şüpheliler, polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı.

İstanbul Beyoğlu’nda 2 kişinin yolda yürüyen bir kadını taciz etmesinin görüntüleri kan dondurmuştu.

Görüntüler 👇

İstanbul’un Göbeğinde Taciz Dehşeti: Beyoğlu’nda Genç Kıza Zorla Sarılıp Yere Yatırdılar!

Polis tarafından gözaltına alınan şüpheliler 31 yaşındaki Semir T. ve 27 yaşındaki Ömer K., tacize uğrayan kadının şikayetçi olmaması üzerine ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldığı öğrenildi. İki tacizci için, yeniden yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Şüpheliler, yeniden gözaltına alınarak karakola getirildi.

Semir T.‘nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmakö, “gasp" suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırıö, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Şahısların karakoldan çıkarılma görüntüleri 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Komşuya Bırakılan 4 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası: 13 Yıldan 30 Yıla Kadar Hapsi İstendi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı

Popüler İçerikler

Beyoğlu’nda Sokakta Yürüyen Kızı Taciz Etmişlerdi: Serbest Kalan 2 Tacizci Yeniden Gözaltında!
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
YORUMLAR
04.10.2024

Neden Şikayet YOK? Orda müdahale eden adamlara telefon yerine bıçak çekip saplassaydı nolacaktı. Bir daha ki sefere bir yardım severin canı tehlikede . Bunu şikayet etmeyeceksin de neyi edeceksin!

04.10.2024

Belli ki kızı yakından tanıyan tipler, kızın güvenliği yok olduğu için?

04.10.2024

Yahu şaşırmamak gibi çok kötü bir duygu haline soktunuz bizi. Ne olur, artık kendinize gelin. Kadınların sokağa çıkmamasına neden olabilecek bir korku saçıyorlar ve ceza almıyorlar. Ceza verilsin ki ibret olsun, diğerlerine cesaret olmasın.

04.10.2024

Sultanbeyli ve Osmaniye'de yaşanan çocukların toplu istismarından sonra tecavüz girişimleri sokaklara taştı. Bu tip olaylar genelde Hindistan Pakistan gibi ülkelerde sık yaşanır. Pazar yerinde caddede otobüste herkesin içinde tecavüz vakaları çoktur. Siyasal islamcıların politikaları sonucu kat be kat artan suç oranları içinde taciz tecavüz vakalarında sayelerinde 200 yıl geriden gelenlerle yarışıyoruz. Sözde ülkenin büyük çoğunluğu müslüman ve vatansever geçinir, hiç biri ahlaklı iyi bir insan olmanın ölçütü değil. Bu kadar iki yüzlü nevrotik ahlak sahibi insanın sayıca çokluğu nasıl yönetildiğinden ayrı tutulamaz. Çünkü daha önce de kadınları taciz eden sapıkların serbest bırakılması kadınların sosyal hayattan sürülmesi amaçlı. O saatte orada ne işin vardı mantığı! Kamera kayıtları ve sosyal medya baskısı olmasa bunlara hiç bir şey olmayacaktı.

TÜM YORUMLARI OKU (38)