Beyoğlu’nda Sansar Paniği: Kedi ile Sansar Karşı Karşıya

İstanbul’un birçok noktasında görülen kirpilerden sonra şimdilerde davetsiz misafir olarak bilinen sansar görüldü. Beyoğlu’nda dün gece saatlerinde bir sokakta kedi ile karşılaşan sansarın o anlarını bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Kirpilerden sonra sansar da görülmeye başlandı

İstanbul’un birçok noktasında görülen kirpilerden sonra şimdilerde bir diğer davetsiz misafir olarak bilinen sansarlar gece vakti sokaklarda görülmeye başlandı. Özellikle yaz aylarında ahşap yapıların olduğu alanlarda görülen sansar bu defa sokak ortasında görüldü. 

Sokak üzerinde kedi ile sansarı gören bir vatandaş ilk etapta şaşkınlık yaşarken, sonrasında o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

İşte Beyoğlu'nda görülen sansar

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.09.2022

"İstanbul’un birçok noktasında görülen kirpilerden sonra şimdilerde davetsiz misafir olarak bilinen sansar görüldü." Dovotsoz mosofor! Lan yaşayacak alan mı bıraktık onlara? Olmalı, olacak da. Bahçemde kirpi var 4 kişilik bir aile hem de. Kedi de var bi sürü gelip yer içer giderler. Köpekler aynı şekilde. Bir de parlak şeyleri seven bir hayvan var çatıda dolanıyor. Gelincik sanırım. Nerede yaşasınlar bunlar? Davetsiz olan biziz...

06.09.2022

o zaman git ormanda yaşa aq

06.09.2022

Doğada bir kedinin boyutunda olup da kediyle başa çıkabilecek çok az canlı var, onlardan biri de aha bu sansarlar, psikopat bunlar, manyak bunlar... ha kedinin gözü dönse alteder bi şekilde ama, her kedinin haddi değildir. Baksanıza videodaki kediye, garibimin bakışlarına, aman aman benden uzak dursun bu manyak bakışı var akjshdakjshdaksj

06.09.2022

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış...

06.09.2022

Kirpilerden zarar gelmez ama sansar ve gelincikten korkun, sıkıştıkları zaman aşırı yırtıcı ve saldırganlar. Ayrıca kuduz ya da başka bulaşıcı hastalık yönünden riskliler. Evin önünde kaç tane tavuğumuzu sansarlar gece gelip vampir gibi ümüklerinden kanlarını sorarak öldürdü. Öldürdüğü hayvanları yemiyor bile sadece kanlarını sorup bırakıyor. Köpek sahiplendik sonra, köpek kokusuna gelmiyorlar. Ama ne kedinin ne de köpeğin baş edebileceği bir hayvan.

TÜM YORUMLARI OKU (12)