Beyoğlu'nda Haraç Saldırısı: Çiğ Köfteci Baba ve Oğul Ölümden Döndü!

Beyoğlu'nda çiğ köfte dükkanı işleten baba ve oğul, kendilerinden haraç isteyen kalabalık bir grubun sopalı ve silahlı saldırısına uğradı. 

10 kişilik grup tabanca ile ateş etti.

Olay saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Çiğ köfte dükkanına gelen bir kişi önce sipariş verdi ardından da dükkan sahibi baba ve oğuldan haraç istedi. Tepki ile karşılaşan kişi dükkanı terk etmeden 'Bana haraç vermezsen yaşayamazsın, dükkanı başına yaşarım' ifadelerini kullandı.

Kalabalık bir grupla beraber geri döndü.

Haraç isteyen kişi çok geçmeden yanındaki sopalı ve silahlı kişilerle yeniden dükkana geldi. Kalabalık grup önce baba ve oğlu darbetti ardından da mekanı kurşunladı.

Ölümden dönen dükkan sahibi 'Burada can güvenliğimiz yok. Bunu yapanların acilen yakalanmasını istiyorum. Emniyete giderek şikayetçi oldum. Hala bize haber gönderiyorlar. 'Şikayetçi olmayın' diyorlar' dedi.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
23.10.2022

2022 türkiyesine bak

23.10.2022

insan ülkesinin kendi insanından başımızdaki hükümetten nefret eder mi ediyor ettiriyorlar işte , bu soysuz magandalar nereden buluyorlar bu cesareti insan canı bu kadar ucuz mu , tabi biliyorlar ceza yok kanun yok devlet uyuyor millet kafasına göre davranıyor

23.10.2022

işte bunlar böyle delikanlı orospu çocukları adam olsalar kaçmazlar zaten klasik böyle 20 kişi dalıp sonra göt korkusuyla kaçmak ecdadını sikeyim bunların hepsi idam edilmeli amk

Çare Hitler

TÜM YORUMLARI OKU (13)