Beynindeki Tümör Yüzünden 18kg Alan ve Sağlık Mücadelesinden Vazgeçmeyen Bikini Modeli

Vicki Perez her gün spor yapan ve güzel vücuduyla dikkat çeken bir bikini modeliydi. 2015 yılının Ekim ayında yüzündeki ve ayaklarındaki şişkinliği fark etti ve bir çocuk annesi genç kadının bir yıldan az bir sürede hayatı değişiverdi. Haberin detaylarını sizler için Dailymail'den derledik.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Vicki Perez, vücut güzelliği ile öne çıkan hatta bundan para kazanan bir kadındı.

Fakat 2015 yılının sonlarına doğru elleri ve ayaklarındaki şişkinlik üzerine doktor kontrolüne gitti. Beynindeki hipofiz bezesinde bir tümör olduğu ortaya çıkan kadına doktorlar tarafından Cushing hastalığı tanısı kondu.

'...bu yüzden de yüzümdeki şişkinliği ve ayaklarımın ve ellerimin şiştiğini fark edince, sanki ödem toplama gibi birşeyler görünce çok şaşırmıştım. O kadar şişmişlerdi ki erkek ayakkabıları giymek zorunda kalıyordum ve kıyafetlerime sığmıyordum. Sürekli bir şişkinlik hissim vardı ve evden çıkmak istemiyordum,' diyor Vicki.

Alabama Üniversitesi'nde bir Cushing hastalığı uzmanına görünen Vicki, beynindeki tümörü öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Daha sonraki günlerde yüzünde yaralarla uyanan genç kadın alerji geçirdiğini sandı fakat aslında anafilaktik şok geçiriyordu ve acilen hastaneye kaldırıldı.

"İlk ameliyattan iki gün sonra ellerim ve ayaklarım normale dönmüştü. Çok heyecanlandım, harika hissediyordum fakat bir ay sonra ikinci bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım."

İlk ameliyattan sonra gözle görülür bir fark yaşadığını söyleyen Vicki, tedavinin bütün aşamalarının oldukça yavaş ilerlediğini de ekliyor.

'Çok yavaş ilerleyen bir durum henüz %100 normal dönmedim ve herhangi bir duygusal stress durumu benim için tehlikeli olabilir ve şoka girmeme sebep olabilir. Ama ilerleme kaydediyorum ve oğluma ve okuluma konsantre oluyorum.'

Aynı zamanda bir dental hijyenist olmak için eğitimini sürdüren Vicki yavaş da olsa iyileşme sürecine devam ediyor ve oğlu onun en büyük destekçisi!

Umarız sağlığına kavuşursun Vicki!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
08.03.2017

allah yardım etsin kadın ne hale gelmiş

İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ