Beyler Buraya! Giyince Kendinizi Dünyanın En Rahat Kanepesindeymiş Gibi Hissedeceğiniz Pijamalar

Pijama rahatlığını sevenler için Tchibo marka pijamalar ideal. Erkeklerin çok severek giyeceği rahat pijamaları derledik. Tchibo kalitesiyle evde bile şık olabileceğiniz pijamalara birlikte bakalım mı?

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Flanel Pijama Takımı

%100 pamuk bu pijama takımı mavi rengiyle çok şık. Esnek belli ve cepli altı ve uzun kollu üstüyle bu takım rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Hem evde rahat edeyim hem de şıklığımdan ödün vermeyeyim diyorsanız bu ürünü inceleyin deriz!

Flanel Pijama Takımı

Jersey Pijama Takımı

Lacivert rengindeki takımın altı kareli model. Yuvarlak yaka pijama üstü çok rahat. Esnek belini ipiyle ayarlamak mümkün. 2 tane de yan cebi var. Regular Fit kesim takımla evde hiç olmadığınız kadar rahat olacaksınız!

Jersey Pijama Takımı

Pijama Takımı

Saf pamuktan üretilen pijama takımının uzun kollu üstü var. Yuvarlak yakasıyla sizi rahatsız etmiyor. Takımın alt pijamasının bağcıklı yapısı var. Cepleri sayesinde yanınızda olmasını istediklerinizi cebinize koyabilirsiniz.

Pijama Takımı

Dokuma Altlı Pijama Takımı

Pamuklu olduğu için rahat pijama takımı evde üstünüzden hiç çıkarmak istemeyeceğiniz bir takım olacak. Yumuşak alt ve üst pijamadan oluşan takımın altının 2 yanında cebi var. 

Dokuma Altlı Pijama Takımı

Flanel Pijama Takımı

Mavi-bordo renkli takım saf pamuktan üretilmiş. Bu sayede yumuşak ve çok rahat. Üst pijama boydan boya düğmeli gömlek tarzında. Alt pijama ise bildiğimiz standart pijamalardan. Bu takımı aldıktan sonra bir an önce eve gelip pijamalarınızı giymek isteyeceksiniz!

Flanel Pijama Takımı

Şortlu Pijama Takımı

Yaz için ideal pijama takımı oldukça kaliteli. Bağcıklı pijama altı şort. Pijamanın üstü ise düz renk kısa kollu bir tişört. Yuvarlak yakası sizi hiç rahatsız etmiyor. Büyük bedeni de olan pijama takımı ile yaz çok rahat geçecek.

Şortlu Pijama Takımı

Organik Pamuklu Jersey Pijama Takımı

Kareli altı ve düz renk üstüyle bu pijama takımı çok güzel. Organik pamuklu yapısı ile çok rahat edeceğiniz kesin. Bu pijamayı aldıktan sonra evden çıkmay istemeyeceksiniz. 😅

Organik Pamuklu Jersey Pijama Takımı

Dokuma Altlı Pijama Takımı

Pamuk olduğu için rahat pijama altı dokuma kumaştan üretilmiş. Pijama üstü bisiklet yaka ve küçük düğme şeritli. Yanda cepleri ve belde bağcığıyla pijama altı çok kullanışlı. Üstü gri, altı çok renkli pijama takımının hoşunuza gideceğine eminiz!

Dokuma Altlı Pijama Takımı

Flanel Pijama Takımı

Boydan boya düğmeli gömlek formundaki pijama takımı %100 pamuktan üretilmiş. Elastik beli ve 2 cebiyle rahat pijama altı ve koyu renk pijama üstü bu takımı en güzel ve rahat takımlardan biri yapıyor.

Flanel Pijama Takımı

Şortlu Pijama Takımı

Yumaşcık kumaşı olan pijama takımı tabii ki çok rahat. Yandaki cepleri ve bantlı beli olan pijama altıyla rahat edeceğiniz kesin. Bu takım yuvarlak yakalı bir pijama üstüyle birlikte geliyor. Regular Fit kesimi ile rahatlık garanti!

Şortlu Pijama Takımı

Sweat Pantolon

Pamuk karışımlı kumaş olan pantolon pijamanın yumuşak şardonlanmış iç yüzeyi var. Bu pijama atlında da 2 cep var. Bağcıklı bel bandı ile kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Siyah olduğu için istediğiniz bir pijama ile kombin yapmanız mümkün.

Sweat Pantolon

Eşofman Altı

Pamuk karışımlı eşofman altının 2 yan cebi olması onu kullanışlı altlardan yapıyor. Beli bağcıklı. Zeytin yeşili pijama altının rengine zaten hayran kalacaksınız. %63 pamuk olan eşofman altı Regular Fit kesim.

Eşofman Altı

Popüler İçerikler

Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü