Beykoz'da Değnekçi Dehşeti! Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçaklandı!

Beykoz’da bir kişi, aracını park ettiği boş arazide kendisinden para isteyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şehir eşkıyası tarafından insanların gözü önünde saldırıya uğrayan adam bir iş yerine sığındı. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

⚠⚠⚠ Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
05.05.2018

İşi bilmiyorsunuz siz. Baktınız böyle bir olay mı var? Hemen bir unlu gıdadan 30 tane simit alıp, orada bir yere dikilecektiniz. "Simittttt!" diye bağıracaktınız. Bak o polis, zabıta hemen nasıl buluyor sizi. Kaç dakika herif artistlik yapmış, bıçak çekip sallamış, adamı kaç kere bıçaklamış... Polis denilen yaratıklardan bir tane bile yok. Sonra niye polisi sevmiyorsun oluyor. Değnekçilerden rüşvet alan, onları görmezden gelen tipleri niye seveyim lan ben. Ülkede can güvenliği size ait unutmayın. Başka kimseden hayır gelmez size. Ortamlarda asıp kesen tipler, 3-4 kişi birleşip bir adama saldıramıyorlar. Yazıklar olsun lan.

05.05.2018

Yaratık senin ana babandan doğana deniyor. Ulan şunu anlayın artık polisin meslek güvenliği kalmadı. İte kopuğa dokunsan ya muhbir çıkıyor ya milletvekili tanıdığı. Sonuç polis kendini üzdüğüyle kalıyor.

05.05.2018

Belinde ruhsatlı silahın var diyelim. Bu olayı gördün, adama yapma dedin silahını doğrulttun. Muhtemelen o durumda bıçakla sana da saldıracaktır.. Silahı çekip saldırganı bacaklarından vursan.... Kardeşim polis varken sana mı kaldı derler, dava açılır, hukuk önünde yine sen suçlu olursun bu memlekette....

07.05.2018

HUKUK ADALET ZENGINLER ICIN VAR MALASEF

05.05.2018

Başka ülkelerde bu tarz olaylar olunca,ne biçim insanlar lan izliyolar hiçbir şey yapmıyo dersiniz.E peki bu ne? Görüyoruz bizdeki olaylarıda.Adam bıçaklanırken elleri cebinde izleyen onlarca adam dolu.O kadar erkeğin arasında kadın yardım etme cesareti bulmuş.Elinde bıçak var tamam ama kaç kişi var orda dalsanız elinden alırdınız bıçağı.Bıçaklayan değnekçiye diyecek söz yok,bunlar nasıl dışarda dolaşıyo hala.Sinirlerim bozuldu videoyu izlerken yarısında kapattım...

TÜM YORUMLARI OKU (52)