Beyazıt Öztürk'ten Filenin Sultanları’na Hediye: “Milli Gururumuz Voleybolcu Kızlarımız...''

Ünlü şovmen hediyesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri'nde milli başarılara imza atan Filenin Sultanları’na ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ten sürpriz bir hediye geldi.

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz aylarda Eskişehir’de heykel atölyesi kurduklarını açıklamış ve ilerleyen dönemlerde bu eserleri sergileyeceklerini belirmişti. Şimdilerde yeniden ekrana gelmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk’ten Filenin Sultanları’na sürpriz bir hediye geldi.

Sosyal medya sayfasından bir video yayınlayan Beyazıt Öztürk şu ifadeleri kullandı: “Milli gururumuz VOLEYBOLCU KIZLARIMIZ için teşekkür hediyesi. Yıllar sonra ilk sergim PSM Zorlu’da."

Cumhuriyet Tarihinin İlk Başörtülü Bakanı, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fotoğrafını Sansürledi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci ile Mesajlaşmalarını "Şakalaşmaydı" Diyerek Kabul Etti
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
YORUMLAR
27.09.2023

Topluma zerre faydası olmamış,herzaman ortadan yürümüş. Hiçbir aksiyon almamış. Neyi savunduğunu neye karşı olduğunu hiç bilmediğimiz. Ama aynı zamanda ekranlarda aranan garip bir adam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ