'Beyazı Seviyorum' Deyip Renkli Araçları Yasaklayan Cumhurbaşkanı

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhamedov beyaz sevdiği için tüm ülkedeki araçlar beyaza boyanıyor! İlk başta Aşkabat'ta başlayan yasak şimdi ülke çapında uygulanıyor. Türkmenistan'da artık beyaz renginin dışında araç olmayacak.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
11.05.2018

Oranın vatandaşı olarak söylüyorum, eski C.başkanı Niyazov da diktatördü ama kimsesi yoktu. Kardeşleri ve annesi küçükken deprem de ölmüş, babası da 2.dünya savaşında. Ülke'yi diktatörlükle yönetti ama devlet hazinesini de doldurarak vefat etti. Ondan sonra bu geldi yönetime, 11 kardeşi var onların da çoluk çocukları derken gerisini siz düşünün. Şu an ülkedeki tüm sektörler onların elinde. Ülke doğalgaz ve petrol rezervleri açısından çok zengin olduğu için Rusya'ya ve Çin'e ihracat yapıyorlardı ama onlar da şu an almaktan vazgeçti. E ne oldu? Kasada para kalmadı. O yüzden hergün böyle icatlar çıkarıyor. Ne diyelim, zalımlar için yaşasın Cehennem!

11.05.2018

Demek ki bir kuzeni ya da kardeşi yüklü bir miktarda beyaz boya getirmiş ki böyle yasa çıkarmışlar :)

11.05.2018

Hülooğğ diye sevinenler bakın ders alın, canlı örnek bu, tek bir insana bu kadar güç verirsen olacağı budur.Seçimlerde yine milli yerli araba reklamı veriyorlardı, bizimki de turuncu ve ampüllü ola bilir!

11.05.2018

beyaz giyme söz olur

Pasif Kullanıcı
11.05.2018

Siyah giyme toz olur :D

TÜM YORUMLARI OKU (13)