Beyaz Tv'de Yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da 'Trabzonsporlu Futbolcuların Rezalet Gecesi' Haberi Tepki Çekti

2021-2022 sezonu Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un futbolcularının gece eğlencesini 'Trabzonsporlu milli futbolcuların rezalet gecesi! Ayakta duramadılar' şeklinde haber olarak sunan Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı tepki çekti.

O haberde Uğurcan Çakır, Dorukan Toköz ve Arda Akbulut için 'Milli takım forması giyen, zeki ve çevik oldukları kadar ahlaklı olmaları beklenen futbolcular alkolü fazla kaçırdı' denildi.

İşte sosyal medyada tepki çeken o haber: 👇

Haberin tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
19.05.2022

1. En önemlisinden başlayalım o uğurcan değil. uğurcanın her iki kolunda da boydan boya dövme var. bu arkadaşta çizik bile yok. 2. Alkol almak ne zaman ahlaksızlık oldu, haa alkol alıp birilerine sarkar, gider bi duvara pisler, olay çıkarır o zaman belki dersin. 3. ahlaktan bahsedecek son kanallardandır beyaz tv. beyaz futbol, beyaz magazin gibi programlarını 5 dk izlemeniz ne kadar ahlak yoksunu olduklarını görmenizi sağlar.

19.05.2022

Ne uğurcanmış amk ya. Haberin tamamı yazan video da 1.45sn bak bakayım. Gazeteci uğurcan abi iyi akşamlar diyo ayrıca o aradığın Kolda boydaaaaaan boya dövmeyi de görebilirsin.

19.05.2022

Futbolla pek ilgim yok o yüzden bu arkadaşlar kimdir bilmiyorum ama tuhaf olan şu ki, babası bütün Ankara’yı soyan adamın tv kanalında, özel hayatında alkol almış insanlara ahlaksız deniliyor! Adam gece eğlenmeye çıkmış, gündüz kazandığı parayla içmiş. Kimseye zarar vermemiş, taciz etmemiş… isterse boş votka şişesini götüne sokar. Sana ne aq!!! Adam neden ahlaksız oldu şimdi?

19.05.2022

Tepki çeken ne? Kanalın bunu haberi diye sunması mı? Yoksa parkta sokakta okulda bu adamların ismi ile koşturup top oynayan çocuklara/yetişkinlere kötü örnek olmaları mı? Kimsenin içmesine karıştığımdan değil isterse deliler gibi eğlensinler alkol şişesiyle dans etsinler kimseyi ilgilendirmez ama bu insanlar örnek alınan insanlar, normal bir vatandaşa göre daha dikkatli olmaları gerekir.

19.05.2022

AMK. çocukları o zaman gitsin iyi yönlerini örnek alsınlar. kötü yönlerini niye örnek alıyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (7)