Beyaz Show'a Bağlanan Öğretmen: 'Ülkenin Doğusunda Yaşananların Farkında mısınız?'

Diyarbakır'da öğretmenlik yapan Ayşe Çelik Beyaz Show canlı yayınına bağlandı. “Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın,” dedi.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
09.01.2016

(2004 diyarbakır-lice) asker mayına bastığında 3 gün-3 gece düğün yaptığınıza şahit oldum...düğün günleri salı çarşamba perşembe ! ortada gelin yok,damat yok, gece 12lere kadar çaldınız eğlendiniz...hadi asker polisi katlediyorsunuz geriden öğretmen! ayşe...peki sen bugüne kadar pkknın öldürdüğü öğretmen, doktor, köylü, kadın, çocuk için tek kelime ettinmi çakma öğretmen! ayşe...şempanze sizden daha insandır ayşe !

09.01.2016

Ya he amına koyayım he. Doğuda sen kalk evini pkk ya ver ses cıkarma ondan sonra vay efendim ölüyoruz. Ölürsün tabii mk. Birlik olup ne zaman pkk'ya dur dediniz ? ne zaman siktrin gidin dediniz ? Aksine evinize aldınız yardım ettınız.

09.01.2016

O öğretmenin(!) yaptığı şey açık ve net PKK propagandasıdır... Orada insanlar ölüyorsa bunun sorumlusu pkkdır. Ama sözde öğretmenimiz pkk terörüne tek kelime etmediği gibi, güvenlik güçleri çekilsin, o zaman kimse ölmez, bizde rahatça ülkeyi hendekleriz diyor. Yaşı yetenler pkk nın köy basıp bebekleri kurşunladığınıda bilirler. Başta beyaz olmak üzere gaflet içinde alkışlanan şey bu ... Siz stüdyoda rahat rahat eğlenebiliyorsanız o hendekleri örtmek için geride yüzlerce yetim ve eş bırakan, sizin kıçınıza bir şey olmasın diye canlarını hiçe sayan güvenlik güçleri sayesindedir... Asıl alkışlamanız gereken onlar... teröristler değil...

TÜM YORUMLARI OKU (35)