Beyaz Saray ‘Kınadı’, Elon Musk 'Geri Adım Attı', Sosyal Medya Yıkıldı

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Andrew Bates, Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk'ın yaptığı paylaşıma ilişkin, 'Yahudi karşıtı ve ırkçı nefretin iğrenç şekilde teşvik edilmesini en güçlü ifadelerle kınıyoruz' dedi.

Bu kınama sonrasında X hesabından açıklama yapan Elon Musk, Filistin destekçilerinin kullandığı bazı sloganların 'soykırım iması' yaptığını belirterek, bu sloganları kullananların hesaplarının askıya alınabileceğini ifade etti.

New York Times'ın haberine göre, Bates, gazetecilere Musk'ın X'teki ifadelerine ilişkin açıklama yaptı.

Bates, bir kullanıcının X'te yaptığı, "Yahudiler, insanlardan kendilerine karşı kullanmayı bırakmalarını istedikleri nefreti tam da beyazlara karşı kullanıyor" paylaşımına "Gerçekleri söyledin." yorumunu yapan Musk'ı "Yahudi karşıtlığını teşvik etmekle" suçladı.

İnsanları nefrete karşı bir araya getirmenin herkesin sorumluluğu olduğunu kaydeden Bates, "Yahudi karşıtı ve ırkçı nefretin iğrenç şekilde teşvik edilmesini en güçlü ifadelerle kınıyoruz ve kınamaya devam edeceğiz." dedi.

Öte yandan Musk yaptığı başka bir paylaşımda, Filistin destekçilerinin kullandığı bazı sloganların "soykırım iması" yaptığını belirterek, bu sloganları kullananların hesaplarının askıya alınabileceğini ifade etti.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
İsrail Durmuyor! Önce Okulu Vurdular, Sonra da Bina; 82 Kişi Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
18.11.2023

Eric Cartman'ın 25 senede yapamadığını Elon Musk tek paylaşımla mı yapmış?

18.11.2023

Elonum sen bilime teknolojiye bak yahu ne giriyorsun savaş gibi ilkel konulara 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

18.11.2023

Yahudi sermayesi ile müslüman iktidarlar seçildi o halklar müslüman yöneticilerden ve müslümanlardan zamanla yaptıkları namussuzluklardan dolayı nefret etti bugün milyonlarca müslüman öldürülüyor ve bizim sikimizde değil çünkü bize çok şey yaptılar bundan dolayı cabı hiç acımamış insanlarda kendini biz vicdanlıyız diye pazarlıyor aslında siz akpli olduğunuzu belli ediyorsunuz sadece yoksa insanlar nefret edecekleri kadar ettiler milyonlarca arap bebeğini patlatsınlar kafası ayağımın dibine düşsün umurumda olmaz tekmeyle çöpe doğru ittirir devam ederim bunları yapmadan önce düşünecektiniz sahi size o paraları neden verdiler yarın yakanıza yapışmasın birileri

Pasif Kullanıcı
18.11.2023

Senin hastalağının tedavisi var mı

TÜM YORUMLARI OKU (18)