Beyaz Futbol'da İlginç Anlar! Ahmet Çakar 'Boynuna Yılan Doladı'

Her hafta ayrı bir olayın yaşandığı Beyaz Futbol programında bu hafta da ekran başındaki izleyiciler piton yılanıyla karşılaştı. Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, stüdyoya getirdiği ve Mazlum adını verdiği yılanla seyircileri şaşırtırken yayın arkadaşlarını da korkuttu. Beyaz TV ise, yaşanan bu ilginç olayı 'Ahmet Çakar boynuna yılan doladı' başlığıyla izleyiciye sundu. 'Beşiktaş şampiyon olursa yağlı kazığa otururum' diyen Ahmet Çakar, yılanla tehlikeli bir oyun oynayarak sözünü tutmuş saydı.

İşte yaşanan o ilginç anlar...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR

yağlı kazığa otururum demekle yılanı boynuna dolamak bir mi?? yılanı g*tüne soksan bir nebze tutmuş olurdun sozünü.... ama bu olmadı, birde bikini hikayesi vardı dimi.....

16.05.2016

Tabi getirmiş sarı yılan'ı oyna oyna dur, Bu yılanların özelliği en zehirsiz yılanlardan olduğu için sadece boğarak öldürür tehlike fark ettiği anda ve show dan önce uyuşturucuları vermişler hayvana kafa bi dünya olmuş sonra ağzını yüzünü öpüyor yılanın. Hadi delikanlıysan King Kobra'yı öpsene ağzından ! Yeminlen 9 metreden bi fışkırtsa zehirini senin yedi sülaleni siker amk şaklabanları..

Ülkede akıllı adam yok ki anasını satayım

Pasif Kullanıcı
16.05.2016

Kes ulan vahşi

TÜM YORUMLARI OKU (27)