Beyaz Atlı Prensi Almaya Geldi: Beraber Çıkış Yapan Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in Halleri Dillere Fena Düştü

Uzun süredir aşk yaşayan ve gündemden düşmeyen Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti sık sık gündeme tatilleriyle geliyor bildiğimiz gibi. Bu sefer bir mekan çıkışı arabada buluşan çift, Hakan Sabancı'nın kendisini almaya gelmesiyle verillen görüntüler yüzünden dillere fena düştü!

Günümüzün en gözde isimlerinden biri olan Hande Erçel ve aşk hayatı magazin manşetlerinin en gündem konularından biri hepimizin bildiği gibi.

Uzun süredir adını Hakan Sabancı'yla yaşadığı ilişkiyle duyduğumuz Erçel aslında oyunculuğuyla da sık sık dillere düşüyor.

Instagram bio'sundan kaldırdığı "oyunculuk" yazısı ile gündeme gelen Hande Erçel, sonrasında üniversiteye dönmesiyle gündem olmuş ve hakkında "Sabancı gelini olmak için elinden geleni yapıyor" denmişti.

Tüm bu söylenenlere rağmen ilişkilerine yaklaşık iki yıldır sağlam adımlarla devam eden ikili magazin kameralarına yakalanmadıkları anlarda gittikleri tatillerden yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor.

Geçtiğimiz gece Muhabironline'ın haberine göre, Hande Erçel, Bige Önal'ın mekanından çıkarken görüntülendi.

Beyaz prens edasıyla Hande Erçel'i almaya giden Hakan Sabancı kısa sürede verdiği görüntülerle gündem oldu. Kimisi bu denk gelişi komik bulurken, kimisi muhabirlerin özellikle tutulduğunu düşündü.

İşte o anlar👇

İlginizi Çekebilir:

Bu Neyin Gizemi? Kıymetli Sevgilisinin Sadece Uzuvlarını Paylaşmaya Ant İçen Hande Erçel Yaka Silktirdi!
Acilen Ameliyata Alınmıştı: Hasan Can Kaya'dan İlk Açıklama Geldi!
Kaybettiği Eşi Türker İnanoğlu'nu Andı: Gülşen Bubikoğlu'ndan İmalı Gönderme!

Popüler İçerikler

Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
YORUMLAR

Şimdi bunların kendi adlarına yaptıkları başarıları ne 🙄 Yok . Sadece gündem aşk,meşk olayı 😏 Yani bomboş ,demek ki konuşmaya gerek yok !

21.04.2024

başarıları yok mu takip etmiyorsan kes çeneni. kadının her dizisi reyting rekorları kırdı sen çal kapımı kaç ülkeye satıldı çok önemli reklam işbirliklerinin reklam yüzü oldu burj khalifada boy boy handenin videoları paylaşıldı mimar sinan güzel sanatlar fakültesinde okuyor sanatla ilgileniyor instagramda en çok takipçili türk oyuncu ve çok güzel bir kadın sense götünü devirmiş oturduğun yerden bunların ne başarısı var da konuşuluyor diyorsun ne yapsın çanakkale’yi bir daha mı fethetsin kudurma

20.04.2024

yapmacık.

20.04.2024

Bence gayet güzel bir beraberlikleri var, onlar hayatlarını istedikleri gibi yaşıyor, kimseyi takmıyor. Millette işsiz, konuşacak yer arıyor.

20.04.2024

Merhaba hande 😂

TÜM YORUMLARI OKU (20)