Beşiktaş ve Trabzonspor 140. Kez Kozlarını Paylaşacak

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Lige iyi başlayan Kara Kartal ile zor günler geçiren Karadeniz Fırtınası'nın 'başlangıç' arayışına sahne olacak maç 20.00'de başlayacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor, haftanın en kritik maçında karşı karşıya gelecek. İki takım geçtiğimiz sezon son olarak kupa finalinde karşı karşıya gelmişti.

Kupa zaferi adeta Beşiktaş'ın çehresini değiştirmiş, transferler ve Süper Kupa zaferiyle lige çok iyi bir başlangıç yapmıştı.

Trabzonspor ise Abdullah Avcı ile Beşiktaş'ın aksi yönde bir sezon başlangıcına imza attı. Ligin en çok transfer yapan takımlarından olan Karadeniz ekibi Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nden elendi ve lige de iyi başlayamadı.

Teknik direktör değişimi sonucu Şenol Güneş'i takımın başına getiren Trabzonspor'da farklı bir heyecan yaşanıyor. 5. kez takımın başına gelen Güneş, ilk kez adı verilen statta Trabzonspor hocası olarak sahada olacak ve bu iki şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'a karşı olacak.

140. kez karşılaşacak olan iki takımın galibiyet sayılarında Beşiktaş'ın 56-48 üstünlüğü var. 35 maç da berabere bitti. Trabzon'da oynanan 50 maçta ise Trabzonspor'un 24-15 üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş oyun ritmine ve yıldızlarına güvenerek çıkacak sahaya. Seriyi devam ettirerek kaldıkları yerden devam isteyecekler. Trabzonspor ise yeni hocasıyla lige yeni bir başlangıç hayali ile sahada olacak.

Trabzonspor'un ev sahibi olacağı maçta hakem Ali Şansalan olacak, VAR hakemi ise Özgür Yankaya olarak belirlendi. beIN Sports ekranlarında yayınlanacak maçın başlama saati ise 20.00!

Beşiktaş'ın kritik maç öncesi muhtemel 11'i şu şekilde olacak: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile

Trabzonspor'un muhtemel 11'inin ise şu şekilde olması bekleniyor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Mendy, Okay, Visca, Ozan Tufan, Orsic, Banza

İlginizi Çekebilir

Galatasaray - Çaykur Rizespor Maçındaki Zorunlu Değişiklik Kuralı ile İlgili Flaş İddia: Kitapta Yazmıyor
Galatasaray'ın Yeni Sponsoru Mahkemelikmiş: İzinsiz Kullanım ve Yasa Dışı Bahis İddiası Konuşuluyor
Kerem Aktürkoğlu, Benfica ile İlk Maçında Gol Sevinci Yaşadı

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!