Beşiktaş ve Galatasaray'ın Rakibi Ajax'ın Maçı Grev Nedeniyle Ertelendi

Hollanda takımlarından Ajax ve Feyenoord arasında oynanancak maç polislerin grevi nedeniyle ertelendi.

Hollanda Süper Ligi'nde (Eredivisie) Pazar günü oynanması planlanan Feyenoord-Ajax maçı, polis sendikalarının grev kararı alması nedeniyle ertelendi. Maçın yeni tarihi henüz belirlenmedi.

Genellikle yüksek gerilimli bir atmosferde geçen Feyenoord-Ajax maçında, polis memurlarının görev yapamayacak olması nedeniyle Rotterdam Belediyesi, polis ve savcılık, “Oyuncuların ve taraftarların güvenliğinin yeterince sağlanamayacağı” gerekçesiyle karşılaşmanın ertelenmesine karar verdi.

Stadyum ve adli konularda tehlikeli işlere giriştiklerini düşünen polisler haklarını alamadıklarını iddia ediyorlar. Hollanda polisi, tehlikeli bir görev yaptıkları gerekçesiyle kadınlarda 65, erkeklerde 67 olan emeklilik yaşının daha erkene çekilmesini istiyor.

Galatasaray, Adana Demirspor Deplasmanında Farklı Kazandı
Beşiktaş'ta Yabancı Kontenjanına Bir İsimlik Alan Açıldı
Galatasaray, Adana Demirspor Deplasmanında İlk Yarıda Çok Rahat

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Derede Cansız Bedeni Bulunmuştu: Narin'in Boğularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
31.08.2024

CHP Listelerinden Meclis'e Girmişti! Gelecek Partili Sema Ün 'Atatürk'ten Rahatsız Oldu 2023 Genel Seçimleri'nde CHP listelerinden milletvekili seçilen Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki teğmenlerin, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sözlerine karşı yaptığı paylaşımda, "Bu filmi daha önce izledik, tekrar izlemek isteyenler varsa bize göre mahsuru yok" dedi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ