3 Büyüklerden Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Dursun Özbek'in 8 Mart Mesajı

Galatasaray hep birlikte mücadele etmenin, emeğe saygının, eşitliğin ve dayanışmanın kulübüdür. İlk günden beri bu yolu beraber yürüdüğümüz, bu değerleri el ele inşa ettiğimiz kadınlarımız olmadan; sporcu ve çalışanlarımız bu büyük davanın içinde yer almadan asla başaramazdık.

Bu özel günde, CEV Volleyball Cup Yarı Finali’nde Schweriner SC ile mücadele edecek Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız ile EuroLeague Women Çeyrek Final Play-Off ilk maçında UMMC Ekaterinburg ile karşılaşacak Galatasaray Kadın Basketbol Takımımıza başarılar dilerim.

Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Dursun Aydın Özbek

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Aziz Yıldırım'ın Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, emekleriyle bizleri bugünlere getiren, hayatı yaşamaya değer kılan; anne, eş, kardeş, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ayrıca bu anlamlı günde, başta Fenerbahçeli kadınlar olmak üzere, Kulübümüz bünyesinde görev yapan tüm kadın sporcu ve çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Fikret Orman'ın Dünya Kadınlar Günü Mesajı

“Ülkemizde kadınların modern yaşamda yerinin ve kimliğinin hak ettikleri noktaya yükselmesi Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün girişimleriyle başlamış ve Türk kadını, yaşamın her alanında kendisini gösterme fırsatı elde etmiştir. Atatürk'ün çağdaşlaşma felsefesinin temel direği olan kadınlarımız, ülkemizin modernleşmesi yönünden de belirleyici bir unsur olmuştur.

Annelik gibi kutsal bir görevin yanı sıra iş yaşamında da önemli görevler üstlenen kadınlarımız, aile ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır.

Kulübümüz bünyesinde de birbirinden değerli kadın sporcularımız ve çalışanlarımız Beşiktaşımız’ı ileriye taşımak için emek vermektedir.

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar; kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dilerim.”

Fikret Orman

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı