Beşiktaş, Teknik Direktör Rıza Çalımbay İle Yollarını Ayırdı

Beşiktaş, 3-1'lik Alanyaspor yenilgisi sonrası yapılan Yönetim Kurulu toplantısının ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş, Alanyaspor karşısında alınan 2-1’lik yenilgi sonrasında olağanüstü yönetim kurulu toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıdan teknik direktör değişikliği kararı çıktı.

Siyah beyazlı kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre; teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı.

İşte Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklama:

Kulübümüzden Bilgilendirme

Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir.

Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır.

Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Beşiktaş JK

Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Rıza Çalımbay'ın Açıklamaları Çok Konuşulacak!

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
21.12.2023

Geldiği günden beri ağlıyor yok takımın uarısı sakat yok ben ilk başta olsam bu takımın yarısını almazdım yok oynamıyorlar aw koskaca klübün hocasısın sen ya sürekli medya önünde takımı aşağılamak nedir siktir git şimdi Anadolu takımlarında bile böyle bse görülmemiştir

Pasif Kullanıcı
21.12.2023

2-1 değil 3-1 editör. ayrıca gitsin bu kafa ile olmazdı. futbolcunu soyunma odasında yargılarsın maç sonu röportajda değil

22.12.2023

Efsaneye yakışmayan bir dönem oldu. Sürekli olarak kendinden öncesini ve futbolcuları suçladı. Hocam bunları zaten yorumcular yapıyor, sen bunları değiştiresin diye takımın başına geldin. 7 maçta tek bir taktiksel değişiklik yok, farklı bir oyuncu denemesi yok. Madem böyle olacaktı Burak neden gitti ? Daha farklı ne yaptın takıma ? Önümüzde Afrika Uluslar Kupası var. Yeni gelecek hoca da takımı bir arada görene kadar 1-2 ay geçecek. Tarihin en kötü, en inançsız futbol sezonlarından birini geçiriyor kartalım. Ama Sebahattin Ali den uyarlama efsane bestemizde dediğimiz gibi "Başın öne eğilmesin, aldırma Kartal aldırma, en büyük sen değil misin? aldırma Kartal aldırma.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ