Beşiktaş Tarihinin En Parlak Dönemlerinden Birini Anlatan 'Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi'nden Fragman Geldi!

‘Kolej Havası’, Beşiktaş tarihinin en parlak dönemlerinden birine imza atan, 1989-92 yılları arasında üst üste 3 şampiyonluk kazandığı takıma ve efsane futbolcular Metin – Ali – Feyyaz dönemine odaklanıyor.

Film, Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu ‘Özkaynak Düzeni’ ile başlayıp Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğurulan bu ekibin bilinen-bilinmeyen hikayelerini ortaya çıkarıyor.

www.qualitydergisi.com

Sporda centilmenliğin, takımdaşlığın, mütevazılığın paradan ve şampiyonluktan önce geldiği günlere uzanan bir yolculuğa çıkartarak Türkiye futbolunun bugünkü sorunlarının altını çiziyor.

Fragman:

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
27.08.2019

Varsın olmayalım 3-5 yıl daha şampiyon ancak şu hava yeniden gelsin, şu ortam yeniden yakalasın.

27.08.2019

Beşiktaş kongre üyesi olarak içinde bulunduğum grupla aylık toplantılar yapıyorduk. bu toplantılardan birine serpil hocayı davet etmiştik. kırmayıp gelmişti. babam fena halde grip olduğu için izlemeye gelemediğine çok üzülmüştü. eve geldiğimde, sen bugün bir Beşiktaşlı olarak, Türk futbolunda 3 nesil yetiştirmiş bir büyük adamı misafir ettin kızım, demişti. adıma imzaladığı, kendi yazdığı özkaynak düzeni isimli kitabı kütüphanemin en değerlilerindendir. ali abinin samimiyetini, feyyaz abinin esprilerini, metin abinin asaletini anlatmaya satırlar yetmez. Süleyman başkanımı zaten daha önce defalarca yazdım buralarda.. hakkım sonuna kadar helaldir başkanım. asıl sen bize hakkını helal ettin mi ? :(

Şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan takımın taraftarına selam olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (5)