Beşiktaş Taraftarlarının Gönlüne Taht Kurmuş 22 Yabancı Futbolcu

Beşiktaş kadrosu taraftarlar için her zaman farklı olmuş olsa da öyle futbolcular geldi ki yıllar geçse de taraftarların gönlünde her zaman yer etmiş yıldızlar var. İşte o futbolcuların bazıları;

1. Óscar Córdoba

2. Tomáš Sivok

3. Ronaldo Guiaro

4. Zago

5. Atiba Hutchinson

6. Guti

7. Quaresma

8. Federico Giunti

9. Stefan Kuntz

10. Pascal Nouma

11. Daniel Amokachi

12. Pancu

13. Fani Madida

14. John Carew

15. Les Ferdinand

16. Gomez

17. Osvaldo Nartallo

18. Matías Emilio Delgado

19. Fabian Ernst

20. Bobô

21. Demba Ba

22. Marjan Mrmić

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
YORUMLAR
09.02.2017

galeriye bakıyorum da, vay be, bu gözler kimleri izlemiş ! sadece tv den değil, stadın şahane atmosferinde canlı izlemiş olmak da ayrı bir keyif..cordobanın sapıtıp orta sahada top sürmesini, carewin vurduğunda tribünden duyulan penaltılarını, giuntinin tayfura bile futbol oynamayı yeni baştan öğretmesini, futbol efsanesi gutiyi, üstün alman teknolojisi fabianı..hepsine ait anıları saymaya sayfa yetmez, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim bir Beşiktaşlı olarak..ayrıca, yorumlar hakkında küçük bir dip not..fb taraftarının gönlünde yer eden futbolcular başlığı olsa ben bir futbol aşığı olarak girip sadece okurum, tek kelime yorum yazmam şahsen..çünkü o galeriye nasıl koydu ama kadıköyde koray gibi saçma ve yersiz bir yorum yazarsam hak ettiğim cevabı alacağımı gayet iyi bilirim..o yüzden bu galeriye de gereksiz yorumlar yazıp, sonra gelen cevaba alınıp, seni oraya buraya şikayet ettim dememek lazım..her şeyin bir usulü adabı var di mi ama..

08.02.2017

Gomez taht filan kurmadı. Düşmüş haldeyken Beşiktaş'a gelip, sayemizde Euro 2016'ya gittikten sonra "İstanbul'da terör var ben kaçıyorum" diyen biri. Beşiktaşlı'nın gönlüne taht kuracak adamın vefaya sahip olması gerekiyor.

23. Robin van Persie

08.02.2017

senin amına koyayım orospu çocuğu...

TÜM YORUMLARI OKU (25)