Beşiktaş Sompo Japan 92-103 Lietuvos Rytas

Beşiktaş Sompo Japan, Eurocup E Grubu 6. maçında Lietuvos Rytas’ı ağırladı. Siyah-Beyazlılar, maçı 103-92 kaybederek gruptaki 3. yenilgisini aldı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Siyah-Beyazlılar, Nate Wolters, Cenk Akyol, DJ Seeley, Erik Murphy, Chinemelu Elonu ilk 5’iyle başladı.

İki takım da ilk çeyrekte skor bulmakta zorlanmadı ve temsilcimiz, ilk periyodu 27-23 önde tamamladı. 2. çeyreğe tempolu giren taraf Lietuvos Rytas oldu ve çeyreğin başında 6-0’lık bir seri yakaladı. Ancak Beşiktaş Sompo Japan toparlandı ve Cenk Akyol’un performansıyla yeniden öne geçti. İlk yarı Beşiktaş Sompo Japan’ın 52-49 üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte ise Lietuvos Rytas hücumda temposunu artırdı. 27-18'lik periyot skoru yakalayan Litvanya temsilcisi final çeyreğine 76-70 önde girdi.

Son çeyrekte Lietuvos Rytas oyunda tempoyu kontrol eden taraftı. Beşiktaş Sompo Japan, son dakikada farkı azaltsa da çabası yeterli olmadı. Lietuvos Rytas maçı 103-92 kazandı.

Beşiktaş Sompo Japan, rakibini Litvanya’da 91-87 ile yenmişti. Temsilcimiz, grupta eşitlik olması halinde Litvanya ekibine ikili averajı vermiş oldu.

Beşiktaş’ta Nate Wolters 34 sayıyla oynadı.

Akşam

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!