Beşiktaş, Rhodolfo Transferinde Sona Yaklaştı

Beşiktaş, savunma bölgesi için düşündüğü Rhodolfo transferinde artık mutlu sona çok yaklaştı. Siyah-beyazlı ekibin Gremio ile 3.3 milyon euro bonservis bedeline anlaştığı duyuruldu.

Brezilya basını iki tarafın bonservis bedeli olarak 3.3 milyon euroya anlaşmaya vardığını belirtirken, siyah-beyazlıların bu rakamı 1 yıl içinde 3 taksitte (İlk etapta 1,3 milyon €, 6 ay sonra 1 milyon €, 1 sene sonunda 1 milyon €) ödeyeceği ifade edildi.

Rhodolfo'nun da siyah-beyazlı takımdan Gremio'da kazandığının 3 katı teklif almasının ayrılık kararı vermesinde etkili olduğu kaydedildi.

GREMIO BANKA TEMİNATINI BEKLİYOR

Gremio ile Beşiktaş arasındaki anlaşmanın resmiyete dökülmesi için Brezilya temsilcisi banka teminatlarını bekliyor. Beşiktaş'ın banka teminatlarını göndermesinin ardından transfer resmen açıklanacak.

Beşiktaş başarılı savunma oyuncusuyla uzun süredir ilgileniyordu. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 10 maçta şans bulurken, 1 kez de ağları sarstı.

Sporx

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

"Hasretinle Yandı Gönlüm"le Efsaneleşen Yeşilçam'ın Unutulmaz Sesi Seha Okuş Hayatını Kaybetti
Dünyaca Meşhur Yurt Dışı Firması Türkiye'de Satışlarını Durdurma Kararı Aldı
Doğukan Güngör’ün Kızılcık Şerbeti’nden Ayrılmasına X’teki Tepkiler