Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 3-2 Geçtiği Maça Son Düdüğün Ardından Futbolculara Uçan Tekme Atan Kişi Damga Vurdu

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, zorlu Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. Büyük bir mücadeleye ev sahipliği yapan karşılaşmayı Beşiktaş kazanırken maçta 5 gol oldu. 

Ankaragücü - Beşiktaş maçında yaşananlara ve sosyal medyaya yansıyanlara birlikte bakalım.

Emre Bilgin'in Beşiktaş'ın kalesini koruduğu karşılaşmanın ilk yarısında tam 3 gol oldu.

İlk yarının 26. dakikasında Giorgi Beridze ile Ankaragücü öne geçti. 30. dakikada Muleka ve 35. dakikada Dele Alli'nin golleriyle Beşiktaş devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci yarının henüz başında Giorgi Beridze kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı 74. dakikada Kevin N'Koudou gole çevirikendi. Maç bu sonuçla 3-2 Beşiktaş lehine sona erdi.

Maçın sonunda ise bir Ankaragücü taraftarı sahaya girerek futbolculara saldırdı. Bu hareket sosyal medyada tepki çekti.

Görsel: Foto Arena

Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından gelen tepkiler ise şöyleydi:👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
04.09.2022

Ankaragucu kendisini onemli gostermek icin Besiktasi kendisine rakip yapmaya calisiyor. Asla Besiktas ayarinda olamayacaklar…

05.09.2022

Ne sahada ne tribünde…

05.09.2022

ankaragücü taraftarına gbt yap, %90'ı vukatlı çıkmazsa bişey bilmiyorum. çok ruh hastası bi grup. yıl olmuş 2022 adam sahaya atlayıp futbolcuya uçuyo. elinde bi jilet olsa ki bu herifler ağızlarında taşıyolar, cenki kesse orda yaralasa kim verecek hesabını? mete kalkavan zaten ayrı bi şerefsiz. kırmızıyı git güvenliğe göster. saçları uzatmış çakma çirkin christan bale olmuş.

04.09.2022

Takımların böyle koyu rekabetleri oluyor geçmişten gelen.. Ancak Beşiktaş ile Ankaragücün neyi varmış bu kadar anlaşılır gibi değil.. Ülkedeki gergin ortam Ankaragücüne yansımış sanki nasıl bir gerginliktir bu..

04.09.2022

2003-2004 sezonunda Bursaspor son haftalarda oynadığı maçları kaybedip küme düştü. Beşiktaş da çok kötü bir sezon geçiriyordu. Küme düşme hattındaki birkaç takıma yenildi. Bursaspor taraftarı Beşiktaş bizi bilerek küme düşürdü diyerek düşman kesildi. Ankaragücü Bursaspor'un kardeş takımı. Olaylar bundan ibaret.

TÜM YORUMLARI OKU (15)