Demba Ba: "Burada Oynamak İçin Çok Heyecanlıyım"

FİKRET ORMAN: '1-2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ'

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 'Beşiktaş'a faydalı olacağına inandığımzı bir santrfopr aldık. uzun zamandır yapılan bir çalışma. Çok mesafeler kat ederek geldik. Bütçemize uygunolarak yaptık. Transfer yapması kolay da ödemesi zor. Transfer yapmaya devam edeceğiz. Beşiktaş Kulübü'ne faydası olacağını düşündüğümüz transferler yapmaya çalışıyoruz. Şu an 1-2 transfer daha yapacağız' açıklamasını yaptı.

DEMBA BA: 'ÇOK HEYECANLIYIM'

Demba Ba, Vodafone Arena'yı gezdiği sırada açıklamalarda bulundu. Senegalli golcü yaptığı açıklamada, 'Taraftarların ilgisi, yeni stadın inşaatı beni etkiledi. Burada olmak beni mutlu etti. Sırada prosedürler gereği sağlık kontrolleri ve görüşmeler var. Burada oynamak için çok heyecanlıyım, çok istekliyim' dedi.

'KENDİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM'

Siyah-beyazlı takımda kendini göstermek istediğini belirten Demba Ba, 'Herkes en çabuk şekilde göstermek istiyorum. Burası çok büyük bir kulüp. Buranın bir parçası olmak istiyorum. Çok sıcak bir karşılama oldu. Taraftarlarla sıcak ilişkilerimiz olacak' diye konuştu.

Cumhuriyet

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Chelsea’nin golcüsü Demba Ba, haftalar süren görüşmelerin ardından artık Beşiktaşlı oluyor.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı ve bugün KAP'a bildiridği Demba Ba İstanbul'a geldi. Kontrollerde bir sorun çıkmaması halinde Demba Ba, yarın Beşiktaş'ın İngiltere'deki hazırlık kampına katılacak.

Havaalanında Demba Ba izdihamı, tekbir sesleri

Dem Ba'nın İstanbul'a gelişini duyan Siyah Beyazlı taraftarlar havalimanında yıldız oyuncuya adeta nefes aldırmadı.

Demba Ba, İstanbul'da taraftarların büyük ilgisi ile karşılaştı. Havaalanı Demba Ba'nın ismiyle inlerken kimi futbolcuyla selfie çektirdi, kimi Siyah Beyazlı atkıyı boynuna doladı. Chelsea'den transfer edilen oyuncu için taraftarlar havaalanında 'Allahu Ekber' diyerek tekbir getirdiler.

KAP'a bildirildi

Beşiktaş Kulübü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) transferle ilgili şu açıklamayı yaptı: 'Demba Ba'nın transferine ilişkin olarak Chelsea kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.'

TRANSFERİN DETAYLARI

Beşiktaş, sonunda Chelsea’yi de 6 milyon euroya ikna etti. Demba Ba'nın yıllık 2.5 milyon euro garanti para, maç başına 10 bin euro ve 700 bin euro bonus alacağı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!