'Derbi maçı öncesi dediğim gibi. En küçük endişemiz yoktu. Hakeme karşı olma konusu yanlış anlaşıldı. Türk hakemlerine güvensizlik değil konu. Rakiplerimize farklı uygulama, bize farklı olması idi. Hangi hakem gelirse gelsin yeneceğimiz ortada.
Beşiktaş, ülke futbolunun en büyük markası. Evimizde daha farklı kazanabilirdik. Taraftarımız mükemmeldi. Hepsinin alınlarından öpüyorum. İnanılmaz bir atmosfer yarattılar. En güzel bayram hediyesi oldu.
Kupayı alıp ligi üçüncü sırada bitireceğiz. Camiamız artık birlik beraberlik içinde. Kulübü zirveye taşıyacağız. Teknik ekip ve oyuncularım, verdikleri galibiyet sözünü tuttular. Biz de gerekeni yapacağız.”
Yasin kol Galatasaray 'ı 10 kişi bırakarak görevini yaptı. Ayrıca Türkiye' nin en büyük takımı söylemi görünce ağzımdaki çayı püskürttüm🤣😂 Small takıma bak sen hakem yardımıyla yenip yine şımarık hareketler yapıyor. Geçen yıl 50 bu sene 25 fark yetmedi mi???
Şu 25 puan fark yemiş Beşiktaş bile tehdit ederce yaptığı konuşmalarla istediğini aldı Galatasaray ı doğrattı Galatasaray hala sus pus Hatipoğlu diye biri var konuştukça daha rezil oluyoruz Erden Timur u geri getirin bu takıma