Beşiktaş Ara Vermedi

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği deplasmanında 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ara vermeden ligin 6. haftasında 27 Eylül Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdüğü belirtildi. Isınma koşularıyla başlayan idmanda, kondisyon ve taktik, pas çalışmaları, 5'e 2 çalışması ve minik kale maçı yapıldığı kaydedildi.

Antrenmanda dünkü Gençlerbirliği maçında ilk 11'de oynayan siyah-beyazlı futbolcular salonda rejenarasyon çalışması yaparken, sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup ise takımla çalıştığı bildirildi.

İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç sonrası şut çalışmasıyla sona erdi.

AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Eurovision 2024 Birincisi Nemo, İsrail’in Katılımını Ödülünü Geri Vererek Protesto Etti
Ekran Maceraları Kısa Sürdü: Umduklarını Bulamayarak 2025 Yılında Final Yapan Diziler
"Suçlamaları Kabul Etmiyorum": Uyuşturucu Operasyonu Kapsamında Tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'dan İlk Açıklama