Berrak Tüzünataç "Sakin ve Sorunsuz" Geçen Seçim Sürecine Tepki Gösterdi

Islak imzalı tutanaklarla YSK verilerinin paylaşan ve seçim sonuçlarının doğru yansımadığını iddia eden sosyal medya kullanıcıları gündeme oturdu biliyorsunuz. Birçok ünlü ismin de olana bitene tepki gösterdiği şu saatlerde, bir sert çıkış da ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'tan geldi. Detaylar 👇

14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kaldığı kesinleştikten sonra, sosyal medyanın gündeminde sonuçların doğru yansımadığını iddia eden, açıklama bekleyen ve oyların yeniden sayılmasını hatta seçimin iptal edilmesini isteyen kullanıcılar var.

Üstelik yalnızca vatandaşlar değil, ünlü isimler de açık açık tepkilerini ve eleştirilerini paylaşıyor bu durumla ilgili.

Sadece oyunculuğu, güzelliği ve özel hayatıyla değil, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve eleştirileriyle de çok konuşulan Berrak Tüzünataç bu isimlerden biri.

Kendisi, bugün binlerce insanın konuştuğu "YSK verileri ve ıslak imzalı tutanaklar birbirini tutmuyor" iddiasına yorumunu şöyle paylaştı bugün:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca olan bitene isyan ederek, bunun kimlerin ihmali, hatası, suistimali olduğunun açıklanmasını istediğini vurguladı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Jahrein Kemal Kılıçdaroğlu'yla Görüşmesinin Ayrıntılarını Paylaştı
Seçimlerde Sandık Başında Olan Danla Bilic Müşahit Olmak İsteyip de Çekinenlere Seslendi
Şahan Gökbakar ve Sinan Oğan Televizyon Programındaki Konuşmasının Ardından Helalleşti!

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
17.05.2023

Ya arkadaşım chp hep kaybedince bunu yapıyor argümanları aynı şu olaya inandıkları kadar kazanacaklarına inanıp çalışsalar olacak zaten her seçim aynı terane

16.05.2023

Helal olsun konuşun cesur Türk kadınları aynı tepkiyi sendende bekliyoruz sayın kılıçtaroğlu adam kazandı demeye çalışmayın 95 milyon dolara ülkenin 5 yılını sattılar diyor herkes. Bu doğruysa derhal bu ülkeyi terk edin zira sizede onlara da yar olmayacak bu ülke. çık ve konuş Satılık Tuncay Özkan senidemi aldı.

16.05.2023

Seçimin içinden geçmişler

16.05.2023

Üstad bu dediği Tuncay Özkan denen satılık herife bavullarla gelen 95milyon dolarla alakalı bir sükunet. Ama şunu diyeyim eğer yarın sayın kılıçtaroğlu YSK önünde kamp kurmazsa milyonlarca seçmenin gözünde satılık biri damgası yiyecek bu kadar net bu olay. Yeşil sol parti 2 hudaparlının milletvekilliğini geri aldı CHP ve millet ittifakından tık yok.

TÜM YORUMLARI OKU (13)