Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından sosyal medyada ünlü isimlerden tepkiler bir bir yükselmeye devam etti.
Süreçle ilgili 19 Mart'tan beri düzenli olarak paylaşımda bulunan oyuncu Berna Laçin, İmamoğlu'nun cezaevine gönderilmesinin ardından 'Hazmedemiyorum demiştim' notunu düşerek hastaneden fotoğrafını paylaştı.
Parti sempatizanı değilim. has atatürk sevdalısı ve düşündükçe gözleri dolan bir adamım. ama ben insanların bu halini çok komik ve acizce buluyorum. koskoca chp yi bir adama bağlamak onu atatürk yerine koymak acizlikten başka birşey değil. ne yaptıda kahraman oldu ne yaptıda tek umut kaldı. kendinize gelin 4 sene önce beylikdüzü belediye başkanı olan bir müteahhit. saçmalıyorsunuz ağır saçmalıyorsunuz. sanki istanbul’u japonya’ya çevirdide tam türkiyeyi çevirecekken suşkaste kurban gitti. chp de cidden ciddi liderler var onların hakkını yiyorsunuz.
hazmedemiyorsa soda içsin iyi gelir...
ah canım canım. keşke once oyunu kullansaydın da sonra üzgün üzgün tavana bakmalı foto paylaşsaydın..