Berlin-İstanbul Uçağında Büyük Panik: Yolcu Taşkınlık Yapınca Polis Talep Ettiler

Berlin-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferi yapan uçakta, bir yolcunun taşkınlık yapması nedeniyle panik anlar yaşandı.Uçağın pilotu, havalimanına indiğinde polis talebinde bulundu. 

Berlin-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Airbus 321 tipi uçağının pilotu, iniş için alçaldığı sırada uçakta bulunan bir yolcu taşkınlık yaptı.

Bunun üzerine uçağın pilotu Sabiha Gökçen Havalimanı Hava trafik kontrolörüne kural dışı yolcu bilgilendirmesi yaparak indikten sonra polis talebinde bulundu.

O anlar telsiz konuşmalarında kayıt altına alındı. Yapılan telsiz konuşmasında, pilotun, "Bir tane yolcumuz var. İndikten sonra polis talep etmekteyiz" dediği, trafik kontrolörünün "Efendim yolcu ile ilgili bilgi alabilir miyim?" demesi üzerine, pilotun "Arka tarafta oturan 30 yaşlarda bir hanımefendi psikolojik problemleri olduğunu düşünüyoruz" şeklindeki telsiz konuşmaları kayıt altına alındı.

İşte o anlar:

MEB'den "Yaz Tatili Kısalacak" İddialarına Açıklama
AFAD Duyurdu: Adana'da Peş Peşe Üç Deprem
Beklenen Rapor Geldi: Kerem Kınık'ın Kızı Yüzde 100 Kusurlu
Oğlunun Şehit Haberini Alan Anne, Kalp Krizi Geçirdi: Şehidin Naaşı Memleketine Getirildi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!