Berlin'de Noel Pazarı Saldırısının Şüphelisi İtalya'da Vurularak Öldürüldü

Pazartesi akşamı Almanya'nın başkenti Berlin'de Noel pazarına TIR'la düzenlenen saldırının şüphelisi olarak aranan Tunuslu Anis Amri'nin, İtalya'nın Milano kentinde polisle girdiği silahlı çatışmada öldürüldüğü açıklandı. 

Almanya'nın başkenti Berlin'de Noel pazarına kamyonla saldırının sorumlusu olduğundan şüphelenilen bir kişi İtalya'nın Milano şehrinde bugün polisle girdiği silahlı çatışmada öldürüldü.

Konuya ilişkin bilgiyi Reuters'a bir güvenlik kaynağı verdi.

İtalyan ANSA haber ajansı, şüphelinin Milano'daki bir banliyö tren istasyonunda polisin kimlik sorması üzerine ateş açarak bir polisi yaraladıktan sonra çıkan çatışmada öldürüldüğünü bildirdi.

Bir polis kaynağı da şüphelinin parmak izi incelemesinin, Berlin'deki kamyon saldırısının sorumlusu olduğunu gösterdiğini söyledi.

Saldırıyı IŞİD üstlenmişti...

Berlin'de 12 Kişinin Öldüğü TIR Saldırısını IŞİD Üstlendi

Saldırıda 12 kişi ölmüş, 18'i ağır olmak üzere 49 kişi de yaralanmıştı.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
23.12.2016

Güya avrupada okadar güvenli ki teröristin teki berlinde insanlari öldürüyor okadar aranmasina ragmen italyaya kadar gidebiliyor. Bu mu güvenlik? Bize laf etmeden önce avrupa kendi cöpüne baksin bence.

23.12.2016

Ben sadece yasadigim ülke hakkinda degil tüm avrupa ülkeri hakkinda yaptim yorumumu ve merak etme burdaki cogu kisiden cok saygim var yasadigim yere. Sanki ekmegi suyu bana bedavaya veriyolar herkes gibi calisip vergi ödüyorum bende. Bizden ögrenicekler diye bisey demedim ben zaten. Madem kendi ülkelerinde güvenligi saglayamiyolar ozaman diger ülkelere laf etmicekler. Ben hem Türk hem müslüman olarak sence burda ne kadar güvendeyim? Benim gün icerisinde duyduklarimi ve yasadiklarimi sen duyup yasamiyosun kusura bakma. Bende yasadigim ülke veya birlik hakkinda ne düsünecegimide senden ögrenicek degilim.

23.12.2016

Ne ara adam Almanyadan Italyaya gecis yapti? Nasil bulamiyorsunuz teroristi Allah askina?

mortingen strasse

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ