Berlin'de 100 Binden Fazla Kişi Ukrayna'ya Destek İçin Toplandı

Almanya'nın başkenti Berlin'de Ukrayna'ya destek gösterisi düzenlendi. 100 binden fazla kişini katıldığı gösteride 'Savaşı Durdur, Putin'i Durdur' ve 'Neden sadece barış değil' yazılı döviz ve pankartları açıldı.

Brandenburg Kapısı, Unter den Linden bulvarı ve Zafer Anıtı arasındaki bölgede düzenlenen gösteriye katılanlar, sarı ve mavi Ukrayna bayrakları ile Ukrayna haklına destek verdi.

Almanya'nın tanınmış aktivistlerinden Luisa Neubauer burada bir konuşma yaptı.

Berlin'de çalışan ve gösteriye katılan Beate Schmid adında bir bilim insanı, Ukrayna'daki araştırmacılarla yakın ilişki içinde olduklarını belirterek, 'Erkek çocukları, kardeşleri ve kocaları şimdi Ruslara karşı savaşmak için askere alınıyor. Bu çok üzücü, inanılmaz bir durum.' diyerek tepkisini dile getirdi.

Gösteriden görüntüler 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gösteride John Lennon'ın barış mesajları veren Imagine şarkısı da çalındı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İşçi ve Memur Arasındaki Fark Kapanıyor! Doğum İzni 6 Ay Oluyor: Çalışan Anneleri Sevindiren Yeni Düzenleme
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
YORUMLAR
27.02.2022

gozlerim dolarak okuyorum ve izliyorum artik haberleri...😢😢 helal olsun Almanya.. bu is artik bir ulkeye mensup olmakla ilgili degil, gercekten insan olabilmekle ilgili bence.. hala umut var mi insanlik icin dersiniz .....???

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ