Berkcan Güven'in 14 Yaşındaki Emir Berke Zincidi ile Çekip Tepkilerden Sonra Sildiği Videosu Olay Oldu

Videoda konuşulan konulara siz ne diyorsunuz peki? Normal mi?

Emir Berke Zincidi'yi "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin Küçük Osman'ı olarak tanıdık. Şimdilerde o minik, ağlayan bir çocuk değil elbette. 14 yaşında bir delikanlı.

Emir Berke, Berkcan Güven'in son videosuna konuk olunca ortalık karıştı. Videoda Ali Biçim, Mesut Can Tomay da vardı.

14 yaşındaki Emir Berke Zincidi'nin yanında küfürlü ve argo konuşulması, kısa sürede izleyenlerden büyük tepki aldı. Berkcan Güven, kanalında yayınladığı bu videoyu tepkilerin ardından sildi. Video şu:

Ali Biçim, Mesut Can Tomay ve Berkcan Güven'in yaptıkları mizansenler ve sordukları sorular, 14 yaşındaki Emir Berke için uygunsuz görüldü.

Berkcan Güven ise gelen eleştirilere Twitter hesabından gelen şöyle cevap verdi

twitter.com

Sosyal medya kısa sürede bu videoyla ilgili tepkilerini böyle gösterdi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Berkcan Güven'in en son yaptığı açıklamayı da şöyle bırakalım

Berkcan Güven'in bu videosu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? İnsanlar eleştiriyi abartıyor mu yoksa eleştirenler gayet haklı mı?

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
08.03.2020

Çocuğa bir zamanlar aynı dizide oynadığı (bazıları ablası rolünde), saygı duyduğu oyuncular hakkında 'hangisinin kasesi daha iyiydi?' diye soruyorlar, bu o kişiler için ne kadar aşağılayıcı bir durum.Çocukta ortama ayak uydurmaya çalışıyor, utanıyor belli ki ve seviyeli cevaplar veriyor.Ayrıca videoda tek küfürlü konuşmalar yok, Emir videoya alırken cinsel ilişkiye giriyormuş gibi canlandırmalar yapıyorlar.Bu düpedüz istismar, 14 yaşındaki bir çocuğu alet ediyorlar.Umarım Gaga Bulut'a verilen cezayı kendileri de alırlar.

08.03.2020

"Eğleniyoruz" diyerek izah etmişler ama sorun da zaten bu yaptıklarınızdan eğlenmeniz. Hayır kendi aranızda gene eğlenin de bunu göstermeyin hiç olmazsa.

08.03.2020

Bu olaylar artık a kişisiymiş b kişisiymiş bence bundan çıkalı çok oldu. Biri geliyo takipçi kitlesinin yaş ortalaması 10 olan bir kanalda ne kadar iğrençlik varsa bir çocuğun önünde yapıyor diğeri gelip sürtüğe bak adında porno çekip trendde 1.sıraya yükseliyor.Ne sanıyosunuz abi,sadece eğleniyoruz diyerek yeni nesilin tamamen duygusuz ve tüm ahlaki unsurlara(kastım din ya da türk kültürü değil insan olmanın gerekleri) umursamaz karakterlere sahip olmaya başlamasını küçük bir şey mi ? Bir nesli zehirliyosunuz ve bunun ileride geri dönüşü çok zor.

TÜM YORUMLARI OKU (67)