Berkcan Güven'den Kız Çocuklarını Taciz Eden Panelin Sahibi Olduğu İddia Edilen Deha Tuzcu Olayı Açıklaması!

YouTube'dan ardından müzik sektöründe de kendisini gösteren fenomen Berkcan Güven, Deha Tuzcu olayının patlamasının ardından 1 milyon takipçisi olan X hesabını kapattı. Eleştirilerin hedefi olunca hesabı yeniden açan Güven'in paylaşımları da tartışma yarattı.

Daha önce yaptığı Omegle yayınlarıyla büyük dikkat çekerek adını duyuran Deha Tuzcu, sanal dünyanın en büyük gruplarından biri olarak adlandırılan 'BGY'ye girmişti.

İlerleyen günlerde gruptan atıldığı ileri sürülmüş ve kendisi ayrı bir grup kurmuştu. Bu yaşananların ardından milli değerler başta olmak üzere her türlü değere hakaretler eden paylaşımlar yapması büyük tartışma yaratmıştı.

Tuzcu'nın Discord’da özellikle kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin baş gösterdiği bir panelin sahibi olduğu iddiası da infial yarattı.

Sapkın grubun, bir Discord kanalında 12 yaşlarında bir kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdığı anların ise gerçek mi yoksa kurgu mu olduğu tartışması da gündem yarattı.

Detayları içeriğimizde vermiştik:

Sosyal Medyada İnfial Yaratan ‘Şantaj’ Videosu Kurgu Çıktı

Manevi değerleri aşağılayan ve kadına şiddeti özendiren içerikler üreten grup ile ilişkili bulunduğu öne sürülen Deha Tuzcu hakkında bir gelişme daha yaşandı.

Olaylı fenomen, daha önce Berkcan Güven'in müzik stüdyosunda görüntülenmişti. Grup üyelerinden biri olan Killoki'nin Defa Tuzcu için "yatırımcımız" demesi de ipleri geren anlardan biri olmuştu.

O anları da buradan izleyebilirsiniz...

👇👇

Deha Tuzcu ile arkadaş olduğu iddia edilen sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'in gelen tepkilerin ardından X (Twitter) hesabını kapattığı öne sürüldü.

Deha Tuzcu ile arkadaş olduğu öne sürülen sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, gelen yoğun tepkilerin ardından 1 milyon takipçili X (Twitter) hesabını kapattı.

Ardından açıklama yapmak için Twitter hesabını yeniden aktif hale getiren Berkan Güven sözlerine “Dünden beri gördüğüm sansürsüz resimlerden dolayı Twitter'ı kapattım. Bir şeyden kaçıyormuşum gibi göstermeleri ve sonrasında insanlara hedef gösterilmek çok üzücü. Ülkeyle ilgili bir paylaşım yapıyorum, sonra 'Sende bu insanla arkadaşsın' diye bir linç yiyorum. Sorun değil, kendimi açıklayıp gideceğim." diyerek başladı.

"Bahsi geçen arkadaşı müzikle 2 sene önce tanıdım. Çalıştığım insanların arkadaşı olarak. Başka bir şekilde kendisiyle herhangi bir ticari ilişkim olmadı. İnsanların bahsettiği discord grup muhabbetlerinde bahsedilen videoları internette paylaşıldıkça sizle birlikte çıktıkça ben de görüyorum."

“Bunların asla arkasında değilim. Bu muhabbetlerle hiçbir ilişiğim yok” diyen Güven 'Ne desem tatmin olmayacaksınız ama bu tür olaylarla adım geçtiği için hepinizden özür dilerim' ifadelerini kullandı.

Ardından o paylaşımı silen ünlü fenomen bu sefer de "Organize bir şekilde bir fotoğraf ve hesabımı kapattığım fotoğrafı yanyana koyarak beni yemeye çalışmaya devam edin bu herif ne benim yatırımcım ne de can ciğer arkadaşım müzik dolayısıyla müzik konusunda konuştuğum aynı ortamda tanıştığım bulunduğum bir insan" yazılı paylaşımıyla öne çıktı.

x.com

Deha Tuzcu olayıyla büyük tepki toplayan Berkcan Güven bir de avukatı aracılığıyla basın açıklaması yayınladı.

İlginizi Çekebilir

Üç Kuşak Estetik: Annesinin Yanına Giden Seda Sayan’ın Ameliyatla Bambaşka Biri Olan Ablasını Kimse Tanıyamadı
Evlat Acısını Tatmıştı: Mazhar Alanson, Kızı Eda'yı Son Yolculuğuna Uğurlarken Zor Anlar Yaşadı!
Yılmaz Erdoğan'la Öpüşme Görüntüleri İfşa Edilen Cansu Taşkın'ın Ünlü Şarkıcıyla Kalpli Pozu Kafa Karıştırdı

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR

İğrenç rap yapma çaban da , konuşması bile itici olan birinin, suçlu ile ilşkilerini yalanlamaya çalışırken düştüğü ergen tribi , hesap kapatma sonra açıp mesaj atma

06.10.2024

O kadar gereksiz, o kadar çapsız, o kadar boş ki şu begeler megeler! Kendilerine bir de grup kurmuşlar! At Hırsızlığını Yayma Cemiyeti!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ