Berkay Şahin ile Mahkemesi Sonuçlanan ve Kamuoyu Açıklaması Yapan Arda Turan'a, Ece Üner'den Çok Sert Bir Tepki Geldi!

Geçtiğimiz yıl Arda Turan ve Berkay Şahin, Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekânda kavga etmiş; hatta Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı.

Kavganın sebebi ise Arda Turan'ın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e asıldığı iddiasıydı.

Ardından Arda Turan eline bir silah alarak Berkay'ın götürüldüğü hastaneye giderek, "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim.” demişti.

Tüm bu yaşananların ardından ise Berkay, Arda Turan'dan şikayetçi olmuştu.

İkili arasında süregelen dava, geçtiğimiz gün sonuçlanmış; dava sonucunda Arda Turan, Özlem Şahin’e karşı “cinsel taciz” suçundan beraat etmiş; 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Berkay ve Arda Turan Arasındaki Dava Sonuçlandı: "Bu Olayın Manşeti Aldığım Cezalar Değil, Taciz Suçundan Beraat Ettiğimdir"

Arda Turan'ın bu beraat açıklamasına en sert tepki ise Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Ece Üner'den geldi.

“Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım” diye söze başlayan Üner;

“Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasının burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girip sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız. Öyle mi?” sözleriyle gündeme damgasını vurdu.

Tabii Ece Üner'in bu tepkisi sosyal medyada da geniş yer buldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Olay işte böyleydi... Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
12.09.2019

Madem öyle bir taciz yapmadın neden hastaneye gidip ''karın olduğunu bilmiyordum özür dilerim çek vur beni'' dedin? Kadın bekar olsa yaptığında haklısın öyle mi üstelik evlisin ve karın hamile.Sana söylenecek çok şey var. Bir zamanlar seni terbiyeli saygılı iyi bir futbolcu sanırdım. meğer düşündüklerimin tam tersiymişsin hatta baya baya yerlerdeymişsin. Yazıklar olsun.

12.09.2019

Bu olayda hep merak ettiğim bir şey vardı. Sözlü taciz olayını yaşadığı kadından özür dilemek yerine neden gidip o kadının kocasına karın olduğunu bilmiyordum çek vur beni diyorsun. Yani o kadının orada bir kocası olmasa ya da hayatında bir "erkek" olmasa bu yaptığını meşru mu kılardı? Hadi diyelim sözlü taciz olayı yalan o zaman hastaneyi elinde silahla!? neden basıp böyle bir şey söyleme gereği duyuyorsun? Demek yemişin bir bok ama kadının sahibi (!) olduğunu bilmiyordun ona güvenip yaptın eee nerede burada iftira ? Madem bir şey yapmadın hastaneyi basıp özür dileyecek bir durumda yok o zaman ayrıca İftira atıldığını düşüyorsan karşı dava açsaydın neden açmadın? elinde silahla hastaneyi basıp neyin özrünü diledin olum o zaman sen? Resmen nereden bakarsan bak muaazam gerizakalılık akıyor olayda..

12.09.2019

devami daha da vurucu : ( tum bunlari yaptiktan sonra ) Yuce Turk adaleti Arda Turan'a ayri bize ayri ceza vermeyecektir heralde ?

TÜM YORUMLARI OKU (40)