Bergüzar Korel, Yardım Bekleyen SMA Tip-1 Hastası Bebekler Yerine Futbol Kulüplerine Toplanan Milyonlarca Liraya İsyan Etti!

Yardım bekleyen o kadar çok bebek var ki... Çok haklı bir isyan bu!

Bergüzar Korel'i ve onun ne kadar iyiliksever olduğunu bilmeyeniniz yoktur.

Sosyal medya hesaplarından sürekli çocuklar için yardım kampanyalarını paylaşıyor ve herkese sürekli yardım yapmaları için çağrıda bulunuyor.

Her fırsatta yaptığı yardım çağrıları, birçok kişiye de umut oldu.

Olmaya da devam ediyor... Ama ne yazık ki bu çağrılar bazen yeterli olmuyor...

Örneğin bu sabah aramızdan ayrılan SMA Tip-1 hastası Yusuf Ayaz bebek gibi...

Büyük futbol kulüpleri için toplanan büyük paralara, Yusuf Ayaz'ın ailesi böyle tepki göstermişti..

Sonra da büyük savaşlar veren küçük bedeni daha fazla kaldıramamıştı...

Bu haberi alan Bergüzar Korel ise tepkisini çok sert bir şekilde gösterdi.

Ve içindeki sinirini, nefretini, öfkesini böyle döktü...

👇

👇

Yardım bekleyen o kadar çok insan, o kadar çok bebek, o kadar çok çaresiz aileler var ki... Kurtarmak ise bizim elimizde!

Ancak Yusuf Ayaz'a yardım edemedik, onu kurtaramadık...

Bergüzar Korel de diğer hasta bebeklerin isimlerini tek tek yazdı, insanlara tekrardan çağrıda bulundu.

Lütfen, bağış yapacaksanız bu çocuklara yardım eli uzatın. İnsanların hayatına dokunmak, onlara yardım etmek çok zor değil!

Biz de buradan herkese sesleniyoruz, bu insanların sesini lütfen duyun!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
11.08.2020

Bergüzar hanım o çocuklar üzerinden de büyük bir sermaye dönse o''Türk futbolu Türk futbolu'' diye çığrınanlar o çocuklardan nemalansa nasıl kampanyalar yaparlar nasıl ''sanatçılar'' çıkar yardım diye yalvarırlar inanamazsınız..ya gerçekten midem bulanıyor o cahil kimisi mafyatik krolar son model araba filolarına yeni arabalar katabilsin diye hepimizin cebinden o kadar para çıkıyorki...devlet bankasından kredi çekiyorlar,ya dönüşü ne oluyor ? Ya çıldırasım geliyor bu herifler vatan kurtarmıyor,açık kalp amelyatı yapmıyor,marsa gitmiyor ne yapıyorlar ; kendi aralarında top oynayıp fiziksel anlamda kamyona sığdırılabilecek para kazanıyorlar,neymiş ''Türk futboluymuş'' sktirip gidin bi er kaç para alıyorsa o kadar alın o zaman oprotünist şark kurnazı yavşaklar..Nedir ya bir çocuğun masrafını karşılamak bir iş adamı için ? Ulan aslında kabahat sizde kendini taraftar olarak gören şahıslar seveyim sizin futbol aşkınızı siz semirttiniz bunları,inanamıyorum ya 10 milyon bağışlamış tek kişi ON.

11.08.2020

Peki bu sirada devlet ne yapiyormus hani. Sosyal devlet ?

11.08.2020

Bu ülkeyi iki şeyle uyutursun, bir futbol, iki din. Cami ve tuttuğun takım dediğinde akan sular durur. Ama eğitim dediğinde mesela "ideolojik" derler. Eğitime yardım yapmak, öğrencilere burs, projelere finansman dediğinde başlarlar "onlar elitist, onların tuzu kuru, biz geçim derdindeyiz" vs. vs. Ama takımları çıkıp dilense çocuklarının lokmasından kesip gönderirler. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin dilencilik kampanyalarına para akıtan, takımı para kazansın diye gidip ihtiyaç duymadığı lisanslı ürünlere para veren, maç biletlerine tonla parayı saçan insanların kimseye "elitist" "tuzu kuru" vs. demeye hakkı yok.

TÜM YORUMLARI OKU (40)